2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1850825 بازدید | 110901 پست
مهسان چقدر مثل همیم من از لمس شدن متنفرم اما بعد ازدواج خیلی ملایم‌تر شدم ولی امان از دست شوهرم و د ...

منم فراری ام 

گاهی هم زودتر متوجه نقشه شومش میشم 

و فرار میکنم 

کلا اذیت کردن دوست داره 

مثلاً دستای سردشو میاد میزنه به گردن من 

من بدم میاد 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزارش روز: 

ماری بعد از شستن پتو : خسته له داغان🥴

خواستم بعد پتو شستن برم حموم که لوله ها هوا گرفت اب داغ قطع شد، همسر باید بیاد هواگیری کنه! سیستم لوله کشی عهد عتیق...

همسر هنوز سرکاره

تو شهر انگار جنگه پشت سر هم صدای ترقه (بمب) میاد

قرار بود امروز بریم جایی دیدن آتیش بازی که انگار کنسله

آش پختم بیاد بخوریم بخوابیم

چهارشنبه سوری ما هم اینگونه گذشت..‌.

خدایاشکرت

دوستان تهرانی چرا یکی تون جواب منو نمی‌ده 😰😰مانتو اداری از کدوم بازار بگیرم خوش قیمت باشه شاغلین ع ...

من مانتو شلوار اداري از هفت تير و خيابان وليعصر فروشگاه بالا پله خريدم. 

جاي ديگه نميدونم 

سلام خانمای راننده، برنامه تهران من ، ماهی چندبار طرح رایگان ترافیک در تهران داره؟ ما خونمون شهریاره... راننده اسنپ‌بهم‌گفت: برنامه تهران من گاهی اجازه تردد رایگان در داخل طرح داره. میشه یک تهرانی وارد ، بهم توضیح بده ؟ سپاس

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

گزارش روز: ماری بعد از شستن پتو : خسته له داغان🥴خواستم بعد پتو شستن برم حموم که لوله ها هوا گرفت اب ...

خسته نباشی عزیزم❤️

ماهم خونه بودیم

بعدافطاراومدیم خونه مادرشوهر،باهاش رفتیم ی دور زدیم اومدیم

آتیشم روشن نکردن این تنبلا😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

گزارش روز: ماری بعد از شستن پتو : خسته له داغان🥴خواستم بعد پتو شستن برم حموم که لوله ها هوا گرفت اب ...

منم خونه ی مامانم بودم. مامانم دندونپزشکی بود، بقیه سرکار. شوهرمم امشب نمیاد. هیچ جا نرفتیم.

سلام❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍

بلخره خریدمش

شاید یادتون نباشه چیو میگم

لپتاپ عزیزم

واقعا باورم نمیشه

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
منم خونه ی مامانم بودم. مامانم دندونپزشکی بود، بقیه سرکار. شوهرمم امشب نمیاد. هیچ جا نرفتیم.

ماهم خونه بابچه هااز بالکن اتیش بازی بقیه رومیدیدیم

الهی ربی ومن لی غیرک💖