2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2567345 بازدید | 156615 پست
جدی به به به یک بانوی فرهیخته همگروهی هستم پس خوشا به حال من کدوم فیلم؟اگه دوست داشتین بگین

قدیمه سال ۸۵

اجازه بده نگم  

خواستی تو خصوصی میگم 

ولی خب خیلی داستان ها پشتش هست که منو از فکر کردن بهش میرنجونه 💔

من اینجا ریشه در خاکم🥺

قدیمه سال ۸۵اجازه بده نگم خواستی تو خصوصی میگم ولی خب خیلی داستان ها پشتش هست که منو از فکر کردن به ...

نه راحت باشین عزیز 

موفقتر باشین الهی 

اپیزود 68هم یافتم 

ممنون از راهنمایتون

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منطور از موج رادیو و گوشی نمیتونم پیدا کنم ؟یاهمین گوگل بزنم راختره؟

یه اپ پادگیر باز کن 

حالا کست باکس یا اگه اپل هستی اپل پادکست تو گوشیت بای دیفالت نصبه 

داخل اون سرچ کن 

و به دنیای پادکست ورود کن🥰 

رادیو مرز رو سرچ کن 

آخرین اپیزودش این تینیجرهاست

من اینجا ریشه در خاکم🥺

یه اپ پادگیر باز کن حالا کست باکس یا اگه اپل هستی اپل پادکست تو گوشیت بای دیفالت نصبه داخل اون سرچ ک ...

هزاران تشکر و ماااااچ از راه دور 😄همش که نمیشه دوستای قدیمی همو ماچ کنین مام دل داریم والا 

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

دیشب داشتم بهت فکر میکردم @dorna4756  

به پستی که تو اون تاپیک گذاشتی 

تجسمت کردم تو لباس کرم 

خیلی خوش تیپ بودی 

بوی عطرتم فوق العاده بود 

دیدم هیچ جوره نمیشه با اون تیپ و کفش تق تقی سوار اتوبوس بشی 

بعد همینطور که داشتم آهنگ گوش میکردم و آشپزی میکردم شروع کردم کلی باهات حرف زدم 

بعد گفتم درنا کاش از خونه من  بریم خونه تو، پشت اون میز تو آشپزخونه 😍 بشینیم گپ بزنیم 

نمیدونی که 

رادیو دیو داشت از گرجستان و غذا و آهنگاش میگفت 

من کفتم درنا یه بار با هم خینکالی درست کنیم بخوریم 

تو گفتی به نظرت خوب میشه؟؟ 

داشتیم میخندیدیم، من یه پیام به شوهره دادم، نوشتم دارم با عشق برات غذا درست میکنم، برنج رو آبکش کردم و باز داشتیم میخندیدیم. خلاصه کیفمون کوک بود. 

بهت گفتم، تو درگیر بازی پارسیان نشو توروخدا🤣🤣🤣🤣🤣  انقدر خندیدی که داشتی غش میکردی. 

گفتم مگه نمیخای کتابتو چاپ کنی؟؟؟ کدوم نویسنده ای تو زندگیش دنبال پارسیان بوده 🤣 ازین کارا کنی، خلاقیتت میخشکه ها🤣 

گفتم چرا شاسی بلند آق شاپور رو دستت نمیگیری؟؟ یه جوابی دادی تو جمع نمیتونم بگم.🤣🤣🤣🤣 

چقدم ادای ننه امید رو دراوردیم. نمیدونم یادته یا نه، دهه هشتاد با بلوتوث این صدای ننه امید رو بلوتوث میکردیم🤣🤣🤣🤣 

شوهره اومد. برقا رفت. من شمع روشن کردم. برقا اومد. تو رفته بودی خونتون. شام رو آوردم. نپخته بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شوهره میگفت عشقت نپخته شده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خندیدم. تو دلم گفتم انقده با درنا  حرف زدم ، حواسم به آشپزی نبود🤣🤣🤣🤣

واقعی#  

من اینجا ریشه در خاکم🥺

هزاران تشکر و ماااااچ از راه دور 😄همش که نمیشه دوستای قدیمی همو ماچ کنین مام دل داریم والا

من برای هر نوع ماچی، جدید و قدیم پایه هستم🤣🤣🤣 فقط مونث باشه. محدودیت شرعی دارم.  

قربونت، کاری نکردم.

من اینجا ریشه در خاکم🥺

من برای هر نوع ماچی، جدید و قدیم پایه هستم🤣🤣🤣 فقط مونث باشه. محدودیت شرعی دارم. قربونت، کاری نکر ...

مؤنثم مونثم مؤنث 

عکس دست لازمه 😂😂🌹✨

زنده باشین همینکه حوصله میکنین جواب میدین خیلیه

بچه ها چی بخورم و چیکار کنم که زودتر پریود بشم؟

می دونم باردار نیستم، علائم پریودی دارم

به خاطر تنبلی تخمدان هر ماه قرص می خوردم اما این ماه قرصمو قطع کردم 

از نظر روحی هم همه علائم pms رو دارم، خیلیم شدید

دارم دیوونه می شم اصلا🥲

بچه ها چی بخورم و چیکار کنم که زودتر پریود بشم؟می دونم باردار نیستم، علائم پریودی دارمبه خاطر تنبلی ...

طاقت نداریبزاری نظم بدن کار خودشو پیش ببره؟

منم با اینکه سنم زیاده اما حدود بیشتر از بیست ساله مشکل pms دارم 

انقد با دارو عقب جلو کردم یه مدت دائم الپریود بودم نظم تخمدان و رحم ریخته بود بهم 

اگه برا یبار میخوای دخالت کنی در تاریخش دمنوش زیره زعفران و یا تخم گشنیز سریع راه میندازه 

کاچی هم خوبه با چهارزیره و نبات فراوون باعث بهتر شدن حالت پیش درد میشه

تو خواب حس کردین بوش رو؟بنده ی خدا چه سخت گذشته بهتون

اااره بخدا خواب خواب بودیم برگشت طرفم انگار یه بوی وحشتناکی کل وجودمو گرفت 🤣🤣🤣🤣

حالا بیچاره از اونایی هست که روزی دوبار حمام میره و خیلی خیلی حساسه به تمیزی  ولی از نظر من چندس ترین آدم روی زمین بود🤣🤣🤣

اااره بخدا خواب خواب بودیم برگشت طرفم انگار یه بوی وحشتناکی کل وجودمو گرفت 🤣🤣🤣🤣حالا بیچاره از او ...

بنده خدا چه حالی بودن اون چند ماه 

نظرشون درمورد حاملگی مجدد چیه 😅😅

دمپختک رو امشب درست میکنم.ولی ناهار تنهام اونو نمیدونم چکار کنم.حال آشپزی ندارم.اگرم غذا نخورم حالم ...

اخ آخ از مصیبت های بارداری 

یعنی من دردی کشیده ام که مپرس

هر روز بخاطر گشنگی و تنفر از غذا زار زار گریه میکردم 

اصلا یه حالتی بهم دست می‌داد بهش میگفت حالت احتضار 😂

دقیقا حتی جون این که لبام باز کنم حرف بزنم هم نداشتم فقط با اشاره شوهرمو صدا میکردم که بیا دارم می میرم انگار تمام وجودم خالی میشد خون تو رگهام یخ میبست 

اصلا نمیتونم توصیفش کنم 

هرروز وصیت می‌کردم 🤣🤣🤣

حتی زن دوم بعد از خودم رو هم بهش معرفی کرده بودم که مثلا با بچه هام خوب باشه زن باباشون🤣🤣🤣🤣