2777
2789
عنوان

ممکنه این بی بی چک مثبت کاذب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 106 پست
منم استرس دارم هم سالم بودنش هم جنسیت  سلفری الان از یه ازمایشگاه پرسیدم بقیه تعطیل بودن موند ...

میارزه بنظرم.

چون دو مرحله غربالگری و کلی سونوی اضافه که بارداری قبلی به من دادن هزینش خیلی بیشتر شد.

تازه استرسشم به کنار

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدوارم با هم خوب سپری کنیم دوست عزیز. راستی من ۳۵ سالمه. شما چطور؟ بچه هات چند ساله ان؟

انشالله عزیزم کدوم شهرین شما هزینه آزمایشگاه هاتون رو تلفنی بپرس منم تلفنی پرسیدم

من ۲۷  ۱۰  ۸

اگه موافقی با هم باشیم تا زایمان ان‌شاءالله😍

برای قلبش که سونو میری؟

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
انشالله عزیزم کدوم شهرین شما هزینه آزمایشگاه هاتون رو تلفنی بپرس منم تلفنی پرسیدم

تهرانم.

چشم.

میارزه بنظرم. چون دو مرحله غربالگری و کلی سونوی اضافه که بارداری قبلی به من دادن هزینش خیلی بیشتر ش ...

اره خورد خورد بخوای هزینه کنی و رفت آمد کنی ارزشش رو داره اما من جنسیت رو میخوام زود بفهمم از این استرس دربیام راحت سپری کنم تو این چند روزه دق کردم 

اگه موافقی با هم باشیم تا زایمان ان‌شاءالله😍 برای قلبش که سونو میری؟

حتما عزیزم من دنبال دوستی هستم که باهاش حرف بزنم چه بهتر که شما باشین اتفاقا الان به همسرم میگفتم تو این چند روزه اگه نینی سایت نبود چیکار میکردم 

دکتر بمن گفت دوهفته دیگه برو سونو

اره خورد خورد بخوای هزینه کنی و رفت آمد کنی ارزشش رو داره اما من جنسیت رو میخوام زود بفهمم از این اس ...

نگران نباش.

مهم سالم بودنشه.

حالا ان‌شاءالله همون جنسیتی که میخوای هم باشه.

اما بخدا سالم بودن مهم تره خیلی.

من ۲ بارداری اولم پسر بود و از دست دادم.

خدا رو شکر که دخترام رو دارم.

الانم درسته دوست دارم پسر هم داشته باشم.

اما بازم میگم هر چی خدا خودش صلاح بدونه

حتما عزیزم من دنبال دوستی هستم که باهاش حرف بزنم چه بهتر که شما باشین اتفاقا الان به همسرم میگفتم تو ...

پس من هفته دیگه برم سونو.

آره نی نی سایت خوبه.

کلا دوست خوب خیای به آدم کمک میکنه.

من خیلی تنهایی کشیدم.

تو بارداری های قبلیم اگه یه دوست داشتم اینقدر اذیت نمیشدم.

نگران نباش. مهم سالم بودنشه. حالا ان‌شاءالله همون جنسیتی که میخوای هم باشه. اما بخدا سالم بودن مه ...

بخدا منم ته دلم همینه منظورم میگم سالم باشه اگه صلاح دونست پسر باشه چون من دیگه نمیخوام بچه بیارم بیشتر هم بخاطر دخترم میگم چون چند ساله که میگه داداش ندارم چرا حتی یبار گفت کاش ابجی پسر بود😂بخاطر دل اینام که شده جنسیت مهم شده برام وگرنه یه تار موی دخترام رو با دنیا عوض نمیکنم خدا خودش از دلم خبر داره 

ممنونم که وقت میزاری عزیزم

پس من هفته دیگه برم سونو. آره نی نی سایت خوبه. کلا دوست خوب خیای به آدم کمک میکنه. من خیلی تنهایی ...

دقیقا 😍😍من اخه به هیچکس هم نگفتم فعلا هم نمیخوام بگم خوبه که شمارو پیدا کردم

الان چند هفته بودی گفتی؟ بنظرت سلفری هم بریم؟

من آخرین دوره ام ۱۲ تیر بوده.

فکر کنم ۶ هفته هستم.

درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی؟

عزیزم سایت خرابه متاسفانه.

درخواست دوستی نمیاد.

فعلا همین جا در ارتباط باشیم تا درست بشه.