2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که خوندی چی بوده ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 97 پست
این کاناله که گفتی چقد کتاباش ارزونه. کتابی که من تو بازار قیمتش و پرسیدم گفت ۱۷۰ تومن و این داره م ...

اره عزیزم من دفعه اول حضوری باهاشون آشنا شدم اصفهان فروشگاه میم یه شعبه دارن فکر کنم چون انتشارات هستن خودشون و بدون واسطه کار میکنن اینقدر مناسبه و با تخفیف هم میفروشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم من دفعه اول حضوری باهاشون آشنا شدم اصفهان فروشگاه میم یه شعبه دارن فکر کنم چون انتشارات هس ...

اگ مطمئن باشه پس میتونم با هزینه کم اون کتابایی کدوس دارم و بخرم. اخه میرم بازار میبینم با ۳۰۰ تومن پول همیش میشه دوتا کتاب خرید

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
اگ مطمئن باشه پس میتونم با هزینه کم اون کتابایی کدوس دارم و بخرم. اخه میرم بازار میبینم با ۳۰۰ تومن ...

اره عزیزم من مشتری ثابتشون هستم خیلی سریع هم ارسال میکنن همیشه کد مرسوله ها رو هم چنلشون میزارن 

صد سال تنهایی ،

مزرعه حیوانات ،

بیشعوری ، 

سووشون ، 

خرمگس ، 

من پیش از تو 

من پس از تو 

شازده کوچولو 

کیمیاگر

بلندی های بادگیر 

جین ایر 

بادبادک باز 

ناطور دشت 

عقاید یک دلقک 

غرور و تعصب 

🍀دیگه حضور ذهن ندارم 🙃

سال ۹۸، ، یعنی ۱۲ سااالپیش با  کتاب ۴ اثر آشنا شدم. و تک تک جملاتش رو با اعماق وجودم میخوندمو د ...

اشتباه گفتم سال۹۰ بود .

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
قلعه حیوانات بادام آرزو های بزرگ اگه بخوای بازم میگم کتابایی مورد علاقمو البته چون نزدیک ب ...

با توجه به سبک مورد علاقت، هردو نهایت میمیرند، مغازه خودکشی و مغازه جادویی هم بهت پیشنهاد میکنم=)

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

فرقی نداره، کلا داستانی دوست دارم ولی خب عاشقانه و معمایی و اینچیزا امیخته بهم باشن هم خوبه

رمان دختر خوب از ماری کوبیکا رو بخون عالیه 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

با توجه به سبک مورد علاقت، هردو نهایت میمیرند، مغازه خودکشی و مغازه جادویی هم بهت پیشنهاد میکنم=)

مغازه خودکشی رو خوندم قشنگ بود اتفاقا مغازه جادویی رو هم تو لیست کتابی که میخواستم بخرم بود

ممنونم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞