2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که خوندی چی بوده ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 97 پست
از اون کتابها هست که وقتی میخونی میگی ای داد چقدر ساده بودم و باهاش کلی ترفند یاد میگیری من که خیلی ...

این کاناله که گفتی چقد کتاباش ارزونه.

کتابی که من تو بازار قیمتش و پرسیدم گفت ۱۷۰ تومن و این داره میده ۶۰ تومن. مطمئنه؟

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کتابهای ایرانی هستن ؟ نخوندمشون چرا 🥺

آره ایرانی هستن.

بهت قول میدم هرکدومشون رو که بخونی پشیمون نمیشی؛ خیلی خیلی عالین.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
پیج کتاب سایه تخفیفاش معمولا 70 درصدیه  دی جی کالا هم خیلی وقتا تخفیف میزاره مثلا کتابخانه نیم ...

بعضی از پیج ها فیک کار میکنن من این پیج کوجاکالا رو وقتی رفته بودم اصفهان فروشگاه میم پیدا کردم چون خرید حضوری هم داشتن برای همین دیگه مشتری ثابت شدم ، طرح کتاب به قیمت قبل هم دارن یک‌ چهارم قیمت اصلیشون هست خیلی راضیم 🥺😍

من کتابای اقای امیرخانی رو خیلی دوست دارم مثل منِ او،نیم دانگ پیونگ یانگ ، جانستان کابلستان ،قیدار

کتاب کاهن معبد جینجا رو هم تازه خوندم قشنگ بود

کتاب تنها گریه کن خیلی خیلی جالب و عالیه توصیه میکنم حتما بخونید

کتاب دختری با هفت اسم که راجع به یه دختریه که از کره شمالی فرار میکنه خیلی هیجان انگیزه 

آخرین کتابی هم که خوندم کتاب خاتون و قوماندان همسر فرمانده شهید فاطمیون هست که افغانستانی هستند

من کتابای اقای امیرخانی رو خیلی دوست دارم مثل منِ او،نیم دانگ پیونگ یانگ ، جانستان کابلستان ،قیدار ...

دختری با هفت اسم رو خوندم ازشون فقط سبک زندگیش و تلاشش و .... خیلی جالب بود واقعا 

نخوندم ولی تعریفش رو شنیدم خیلی ، محتواش چطوریه ؟

خاطراتی از زندگی شهید ابراهیم هادیه

از دوستاشون و هم رزم هاشون

و خیلی از خاطره کمک به خانواده های نیازمنده

خیلی صاف و ساده و صادق بوده

من فکر نمیکردم اینقدر قشنگ باشه

اولش گفتم یک کتاب خشکه ،مثل مستند زندگی بقیه بزرگان

ولی وقتی خوندم اینقدر جالب بود که تو یک روز تمومش کردم

انگار روحت جذب صداقت و پاکی کاراکتر میشه

😍😍