2777
2789
عنوان

پاپیلار تیروئید

591 بازدید | 31 پست

سلام لطفا اطلاعی دارین کمک کنین دارم دیونه میشم

ما دیروز جواب نمونه برداری مامانم رو گرفتیم متاسفانه پاپیلار تیروئید داره بهش نگفتیم خیلی حساسه نمیدونم چیکار کنم فقط یه ندول ۱۱ میلی زندگیمونو داغون کرده

علائمش چی بود 

تیروییدش کم کار بود یا پرکار

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

مادر منم یکسال درگیر 

ماه بعدی وقت دکتر داره اگه رفع نشده باش باید عمل کنه 

در کل تیروئید سرطانی نمیشه مگر اینکه درمان به تاخیر بندازی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علائمش چی بود  تیروییدش کم کار بود یا پرکار

هیچ علایمی نداره و نه کم کاری تیروئید نه پرکاری چون دیابتی هست تحت کنترل دکتر غدد هست ۶ ماه پیش دکترش رو تغییر دادیم دکتر با معاینه فیزیکی متوجه شد

مادر منم یکسال درگیر  ماه بعدی وقت دکتر داره اگه رفع نشده باش باید عمل کنه  در کل تیروئی ...

ما کلا تازه متوجه شدیم ولی حتما میخواییم عمل کنیم که زود تموم شه بیچاره گناهه

برا مادر شما چند هست اندازه؟! و این یکسال چرا عمل نکردین؟!

ما کلا تازه متوجه شدیم ولی حتما میخواییم عمل کنیم که زود تموم شه بیچاره گناهه برا مادر شما چند هست ...

حقیمتش نمیدونم چند 

تو این یک سال یه دکتر از خدا بی‌خبر فقط عکس آزمایش دارو داد 

قرار این ماه اگه با دارو خوب نشه عملش کنه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام ساره جان مادرتون عمل کردن؟حالشون چطوره ؟غدد لنفاویشون رو چک کردین؟

سلام بله عمل کردن ماه پیش و امروز ید خورد دکتر‌گفت غدد لنفاوی درگیر نشده انشاالله اسکن هفته بعد هم دیگه اکی باشه تموم شه واقعا اذیت شد این یه ماه و نیم

سلام بله عمل کردن ماه پیش و امروز ید خورد دکتر‌گفت غدد لنفاوی درگیر نشده انشاالله اسکن هفته بعد هم د ...

خداروشکر که جایی درگیر نبوده ..چه زود ید گرفتن..چقدر بود دوز یدشون؟من هنوز یکماه مونده به نوبتم ..

خداروشکر که جایی درگیر نبوده ..چه زود ید گرفتن..چقدر بود دوز یدشون؟من هنوز یکماه مونده به نوبتم ..

۱۰۰ میلی بود جواب آزمایش tsh باید بیشتر از ۵۰ باشه تا ید بگیرن برا مامانم ۵۷ بود دیگه گفتن میتونه ید بگیره 

فقط متاسفانه تو شهر ما جا برا قرنطینه ندارن مجبوری دیگه بعد ید بابام برد خونه البته طبقه پایین خونه تنها قراره بمونه ولی استرس بابام رو داریم میکشیم 

انشالله برا شماهم راحت باشه زودی تموم شین

فقط متاسفانه تو شهر ما جا برا قرنطینه ندارن مجبوری دیگه بعد ید بابام برد خونه البته طبقه پایین خونه ...

قربونت عزیزم منم دو روز بیمارستان امام نگه میداره بعدش باید بیام خونه برم یه اتاق ...دوز یدم ۱۵۰ میلی کوری هست..انشاالله مامان شما هم زودی خوب بشن ...برای پدرتون نگران نباشین دو متر فاصله هم باسه مشکلی نداره

حالا من از دیشب غدد لنفاوی زیر گوش،و جلوی گوشم متورم و سفت شده اندازه یه نخود.. دارم سکته میکنم ..ام ...

نه انشالله که چیزی‌نیست نگران نباشین ما هر چی به جراح میگفتیم که اینطوری اونطوریه اینجاش درد داره میگفت طبیعی هست دست کاری شده نگران نباشین شمام نگران نباشین استرس ندیدن به خودتون اصلا من این یه ماه اونقدر استرس کشیدم چون مادرم نمیدونه موضوع چیه فقط گفتیم یه گره داری بزرگ شده کمی آینده مشکل نشه برمیداریم‌ دیگه نمیدونه پاپیلاری چیه رسما خودم مردم موهای سرم سفید شده کلا تو این یه ماه