2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری که پزشکی آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 77 پست
در کل اگ هدفت پوله دنبال درس نرو اگ هدفت خاستگار خوب پیدا بشه اینا برو دنبال درس

مشکل اینه هدفم هردوشه  

خالا من دخترداییم شیمی میخونه 

یه شوهری گیرش اومد برگ ریزون  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
هوم میدونم  بعد میگم پشت کنکور موندی یا سال اول؟کلاس میرفتی ؟وصعیت درسیت؟ و سوال اخر توصیت به ...

سال اول اوردم

البته سال ما تقلب زیاد شد

ترازای قلم چیم ۶۵۰۰

توصیه ام اینه اگ خانوادت سخت گیرن میگن حتما برو فلان رشته واقعا امسالو بخون ک راحت شی چون پشت کنکور موندن خیلی سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا بیاری واقعا ایشالا ی شغل دولتی خوب بدست بیاری

عزیزممممممممم قربونت 

ایشالا بهترین اتفاقا برای شما خانوادت رقم بخوره  

[QUOTE=304963426]اره میبینی با مهندسی یکاری کردن ...... پزشکی همین جور میشه  والا همسایه ما فوق هوش مصنوعی از ...[/QUOTE

آره پزشکی همینطور نمیمونه ، چن سال ظرفیتا رو میبرن بالا ، بعد پزشکا هم بیکار میشن، ولی بنظرم آینده معلمی بد نباشه

سال اول اوردم البته سال ما تقلب زیاد شد ترازای قلم چیم ۶۵۰۰ توصیه ام اینه اگ خانوادت سخت گیرن میگ ...

پشت کنکوری هستم   و واقعا سخته 

نه من مامانم کاری نداره

اگ حرف منم پز نیس من پزشکی روزانه بم ترم ۴ تمام کردم اینجا کسی اشنا نیس ک بگن پز میدم ولی تا حالا ...

😐 مرز بین پز دادن واینکه آدم خودش رو معرفی کنه واضح و مشخصه. 

وقتی طرف چپ، راست مدام میگه من دانشجو پزشکی، آی ننه جان پزشکی، بیا اینور بازار، یه جوری که انگار از دماغ فیل به زمین نازل شده خب قطعا این پز دادن هست و چندش آوره. معرفی فرق داره. به خاطر رفتار بقیه ناراحت نشو. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
[QUOTE=304963426]اره میبینی با مهندسی یکاری کردن ...... پزشکی همین جور میشه  والا همسایه ما فوق ...

اره ولی خب اصلا قابل قیاس نیس پزشکی کجا معلمی چندغاز حقوقش کجا ولیاره

دولتیا موفعیتشون ثابته

مشکل اینه هدفم هردوشه     خالا من دخترداییم شیمی میخونه  یه شوهری گیرش اومد برگ ریز ...

نمیدونم مثلا پرستاری تهرانم خیلی خوبه 

۴ سال بخونی بعدش تضمینی سرکاری با حقوق نسبتا خوب نسبت ب اینک خانمی

دکترارم تور میکنی اون وسط

😐 مرز بین پز دادن واینکه آدم خودش رو معرفی کنه واضح و مشخصه.  وقتی طرف چپ، راست مدام میگه من ...

همین دخترخاله من با سهمیه قبول شد خالم زنگ زده اگه گفتیننننن دختر من کجا قبول شد 

حالامن پشت کنکوری  دخترخالم همیشه گف کتابمو میدم به تو فلان قبول که شد دیگه ندیدمش....

نمیدونم مثلا پرستاری تهرانم خیلی خوبه  ۴ سال بخونی بعدش تضمینی سرکاری با حقوق نسبتا خوب نسبت ب ...

ارهههه مهاجرتتم عالی  منم اولویتم پرستاریه

ولی حال نمیکنم با پرستاری 

شخصیتی دارم باید مستقل کار کنم   

ارهههه مهاجرتتم عالی   منم اولویتم پرستاریه ولی حال نمیکنم با پرستاری  شخصیتی دارم باید ...

ببخشید ولی بشاش تو علاقه و اینا 

اینا همش الکیه

هر رشته ای ک موقعیتش بهتر بود راحت تر و پول دراور تر برو

وقتی شما پشت کنکوری و استرس کنکور و داری کارشون زشت بوده

هوم بعدشم تو گروه خانوادگی گفتن 

که ۳.۴ تا کنکوری دیگه هم هس