2777
2789

من حاضرم قسم بخورم الان 4 ساله هیچییییییییییی نخریدم(لباس، محصولات پوستی و.....) البته قبلشم دوسالی یبار فقط لباس میخریدم که اونم قطع شده🤦‍♂️

الان داداشم خرج خورد و خوراک رو میده با گاهی اوقات خواهرم ولی قشنگ کوفت ادم میشه نفس میکشم میگن از صدقه سری ما داری نفس میکشی 

میگ اگه ما نبودیم از گرسنگی میمردی همش میگن شما سیر شین دیگه هیچی نمیگین انگار حیوونم 

سهم من از این دنیا یه لقمه نون بدون منت نیست 

امروزم مامانم دندونش درد میکرد ابجیم هم پاش منم دلم گرفته فقط میخواااام بمیرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید عزیزم چرا نمیری سر کار خودت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بی عرضه ست پدرتون.

پس مادرت هیچی بهش نمیگه ؟

خواهر و برادرت پس چطور کار میکنن ؟

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بی عرضه ست پدرتون. پس مادرت هیچی بهش نمیگه ؟ خواهر و برادرت پس چطور کار میکنن ؟

خواهرم کارمنده

داداشم هم قراردادی کار میکنه

مامانم چیزی بگه بابام میگه گمشو داداشات خرجتو بدن