2777
2789

خیلی سخته همینو میدونم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چی میخونی

من خیلی سال پیش خوندم انصراف دادم مخم نکشید 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نه کی گفته😂 در مقایسه با رشته های تجربی چیزی نیست 

چون خودم خوندم خیلیا ام میگن سخته 

لیسانس حسابداری ام  سخته ولی من درسم خوب بود با ۱۸ لیسانس گرفتم  بازار کارش عالیه  ...

عزیزم منم حسابداری میخونم ترم چهارم ولی معدلم و درسم خوب نیست.. به نظرتون چیکار کنم که معدلم بره بالا..شما چجوری درس میخوندین که نمره خوب میگرفتید...میشه خوب و کامل راهنماییم کنید؟

سلام. پیج تخصصی موفقیت در ازمونهای حسابداری و بازار کار حسابداری توسط فرشاد رسولی رتبه برتر ارشد و دکتری حسابداری و عضو جامعه حسابداران رسمی ایران چند روزیست راه اندازی شده. خوشحال میشیم اگه رشتتون حسابداریه پیج اینستاگرام رو دنبال کنید. مطمین باش اطلاعات بینظیری دریافت می کنید.در ضمن هر سوالی داشتین در بخش کامنت های پیج بپرسید پاسخ داده میشه. اول هم هایلایت بعد لیسانسو حتماااا مطالعه کنید . کلی کمکتون می کنه.ادرس پیج:@f.arshadhesabdari