2737
2734
عنوان

رون مرغ بریون توی فر

1892 بازدید | 116 پست
IMG0036LOia0.jpg



واقعا عالی و خوشمزه شده بود
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
افرین ونی از توی کد بانو هم چین چیزایی بر میاد عال و خوشمزه افرین
بچه ها ظریفن.ضعیفن,لطیفن ,یادم باشه,یادمون باشه چینی نازک کودکی شونو نشکنیم[smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
مرسی دوستان


بله بله اون چشمایی که زهرا میگه همون قارچه
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
2738
مواد لازم برای ۶ نفر:

۱- رون مرغ با پوست برای هر نفر ۱ عدد

۲-رب گوجه ۱قاشق غذاخوری

۳- رب انار ۲ قاشق غذا خوری

۴- آبلیمو نصف استکان

۵-زعفرون دم کرده ۱ لیوان

۶-نمک و فلفل سیاه

۷- پیاز ۲ عددرنده شده و ۱ عدد حلقه شده

۸- سیر ۱ حبه ورقه ای خرد شده

۹-فلفل دلمه خورد شده ۱ عدد

۱۰- قارچ ورقه شده هر قدر که دوست داشتین

۱۱-روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

رون مرغ رو شسته و میذاریم کاملا خشک بشه

توی یک کاسه پیاز و آب لیمو و نمک و فلفل سیاه و رب گوجه و رب انار و زعفرون دم کرده و روغن زیتون و فلفل دلمه رو با هم قاطی میکنیم و مرغامون رو میخوابونیم توی این مواد و میذاریم توی یخچال تا مزه دار بشه ( هر قدر بیشتر بمونه طعمش بهتر میشه )

فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن میکنیم تا داغ بشه

رون مرغ ها رو بعد از مزه دار شدن با چاقو چاک میدیم و ورقه های سیر رو فرو میکنیم توشون

و میچینیم توی یه پیرکس چرب شده و و روشون هم فلفل دلمه و قارچ و ژیاز ورقه شده میذاریم و۲ ساعت میذاریم توی فر تا رون ها قشنگ بپزن

و در آخر هم ۱۵ دقیقه گریل رو میزنیم تا روی مرغ حسابی برشته بشه



البته این نکته رو اضافه میکنم که اگه میخواین قارچ و فلفل دلمه و پیاز روش خشک نشه اول مرغتون رو بدون اینکه ایناها رو روش بریزین 1 ساعت و نیم بذارین بپزه و بعد قارچ و پیاز و فلفل دلمه رو بچینین روش و نیم ساعت بذارین تو فر



IMG0010.jpg



IMG0023ZRQCI.jpg




IMG0036ptehO.jpg


برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز