مواد لازم برای ۶ نفر:
۱- رون مرغ با پوست برای هر نفر ۱ عدد
۲-رب گوجه ۱قاشق غذاخوری
۳- رب انار ۲ قاشق غذا خوری
۴- آبلیمو نصف استکان
۵-زعفرون دم کرده ۱ لیوان
۶-نمک و فلفل سیاه
۷- پیاز ۲ عددرنده شده و ۱ عدد حلقه شده
۸- سیر ۱ حبه ورقه ای خرد شده
۹-فلفل دلمه خورد شده ۱ عدد
۱۰- قارچ ورقه شده هر قدر که دوست داشتین
۱۱-روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
رون مرغ رو شسته و میذاریم کاملا خشک بشه
توی یک کاسه پیاز و آب لیمو و نمک و فلفل سیاه و رب گوجه و رب انار و زعفرون دم کرده و روغن زیتون و فلفل دلمه رو با هم قاطی میکنیم و مرغامون رو میخوابونیم توی این مواد و میذاریم توی یخچال تا مزه دار بشه ( هر قدر بیشتر بمونه طعمش بهتر میشه )
فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن میکنیم تا داغ بشه
رون مرغ ها رو بعد از مزه دار شدن با چاقو چاک میدیم و ورقه های سیر رو فرو میکنیم توشون
و میچینیم توی یه پیرکس چرب شده و و روشون هم فلفل دلمه و قارچ و ژیاز ورقه شده میذاریم و۲ ساعت میذاریم توی فر تا رون ها قشنگ بپزن
و در آخر هم ۱۵ دقیقه گریل رو میزنیم تا روی مرغ حسابی برشته بشه
البته این نکته رو اضافه میکنم که اگه میخواین قارچ و فلفل دلمه و پیاز روش خشک نشه اول مرغتون رو بدون اینکه ایناها رو روش بریزین 1 ساعت و نیم بذارین بپزه و بعد قارچ و پیاز و فلفل دلمه رو بچینین روش و نیم ساعت بذارین تو فر