2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب شما نیتتون خیره ولی خیلیا از اینجور پستها هدفای کثیف دارن  اگه دوست داری از من بپرسم بتونم ...

نه عزیزم بخدا هدف بدی ندارم...نمیدونم کار درست چیه از سر ناچاری اومدم از تجربه بقیه استفاده کنم...

راستش رفیق بازه...با چند نفری که از بچگی خیلی جورن باهم خیلی افراطی رفت و امد داره چند شب تو هفته همش پیش همن و دوستاشم ادمای سالمی نیستن...خودش ادم خوبیه ولی خیلی تحت تاثیر دوستاشه...نمیدونم بااین ادم موندن کار درستیه یا نه

نه عزیزم بخدا هدف بدی ندارم...نمیدونم کار درست چیه از سر ناچاری اومدم از تجربه بقیه استفاده کنم... ...

عزیزدلم ،مادرانه بهت التماس میکنم دور این ادمو خط قرمز بکش بزارش کنار 

خودت ی نگاه بنداز ببین خانمای اینجا بعضیاشون تازه عروسان بعضیا با بچه عین اسپند رو آتیش جز میزنن ولی مجبورن بسوزن و بسازن یا شانس بیارن حامی داشته باشن راضی بشن به مهر طلاق تو سرنوشتشون

اینام همه آینده شمارو داشتن ی انتخاب غلط الان حسرت به دلشون کرده شما عبرت بگیر ماه من 

خودتو حروم نکن حیفی 😢از این آقا مرد زندگی برات در نمیاد 

عزیزدلم ،مادرانه بهت التماس میکنم دور این ادمو خط قرمز بکش بزارش کنار  خودت ی نگاه بنداز ببین ...

خودمم ته دلم میلرزه واقعا...واقعیتش علاقه داشتم بهش چندین سال پنهانی...تااینکه خودش پا پیش گذاشت.برای همین خیلی برام سخته که بیخیال بشم...نمیدونم کاش خدا از اول اینجور ادما رو سر راهمون نمیذاشت...ساده دلیم بااینکه خودمون واقعیتا رو میبینیم نمیتونیم دست بکشیم

خودمم ته دلم میلرزه واقعا...واقعیتش علاقه داشتم بهش چندین سال پنهانی...تااینکه خودش پا پیش گذاشت.برا ...

شنیدی میگن حضور هیچکس تو زندگی آدم بی دلیل نیست 

من اعتقاد دارم آدما گاهی مایه رشد میشن گاهی مایه عبرت 

عزیزم فکر کن ببین از این اقا چه تجربه‌هایی گرفتی دیدت چقدر عوض شده ؟شناختت از جنس مخالف چقدر بیشتر شده ؟ بعد همون اشتباهارو باز تکرار نکن 

ببین من رابطه با جنس مخالفو تایید نمیکنم ولی اونا که داشتن اگه باهوشو تیز باشن درس میگیرن واسه کل زندگیشون به دردشون میخوره

متوجه میشن مردا جنسشون افکارشون هدفشون چیه 

آدم عاقل از ی سوراخ چند بار گزیده نمیشه 

می‌دونم شما بهش وابسته شدی سخته ولی به آینده فکر کن به ارزش‌های خودت فکر کن ازش متنفر باش 

رو اعتماد بنفست کارکن عزیزم کلاس هنری یا ورزش خودتو سرگرم کن تو اجتماع باش متانت و وقارتم حفظ کن تا آدمای باشخصیت و با فرهنگ و به سمت خودت جذب کنی 😘😍