2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ازشون  خریدم کلاهبرداری محض اول بهت میگن رژیم غذاییش با سفره ی غذایی هماهنگی داره ولی اصلا اینطور نیست یه گزینه داره که اگه نتونی اون غذایی که توی رژیمت هست رو تهیه کنی یه غذای دیگه رو جایگزین کنی که اگه قرار به همچنین چیزی بود دیگه چه نیازی به برنامه غذایی داره ادم تمرینای ورزشی که داره واقعا بده اکثرا برای آدمایی که اضافه وزن دارن زانو درد و کمر درد میاره و اینکه خیلی از تمریناشو واضح نشون نمیده مثلا دمبل جانبی رو باید از روبرو نشون بده ولی از پهلو فیلم گرفتن خیلی خیلی ناراضی و پشیمونم پشتیبانی شونم که واقعا ضعیفه اصلا جواب نمیدن پیشنهادم به شما عزیزان اینه که اصلا سمت این رژیمم نرید اپ ماچا کلاهبرداریه محضه 

سلام. من خریدم و اصلا هم راضی نیستم. من با پشتیبانی خریدم. موقع خرید ننوشته بود که پشتیبانی فقط انلاینه. این خودش مسئله س. پیام میدی و باید منتظر بمونی تا جواب بدن تو تلگرام یا بله. 

اپ اندرویدش که اصلا لینک دانلود ش کار نمی کنه. برنامه غذایی که میدن خیلی سخته و عملا ی نفر بیکار رو می خواد وقت بذاره تا این ها رو درست کنه. خلاصه اصلا توصیه نمی کنم. 

سلام من از طریق تبلیغاتی که میان نرم افزارها و وی پی ان ها میاد با رژیم لاغری ماچا اشنا شدم . نوشته بود پشتیبانی داره و با هوش مصنوعی کار میکنه و ... ششصد تومن ریختم به حسابشون و وارد یه سایتی شدم که همه اطلاعاتی که ازم گرفته بود غلط بود مثلا وزن فعلیم رو 22 زده بود قدم رو اشتباه زده بود و رژیمش هم به تبع اون غلط بود فاجعه اینجا بود که پشتیبانی هم فقط یه اکانت تلگرام بود نه تلفنی و ... وجهم رو هم پس ندادن. کلاهبرداریه بنظرم به یک پزشک مراجعه کنید و برپایه آزمایش هایی که برای سلامتتون هست اقدام کنید و اشتباه من رو تکرار نکیند 

سللم.عزیزم من حتی یه روز هم رژیمشو استفاده نکردم متاسفانه.جوگیر شدم خریدمش .🙈اگه میخوای درخواست دوس ...

سلام میشه واسه منم ی جوری بفرستید ببینم اومدم بگیرم الان قیمتش و زده 1 میلیون و 200 .نمیدونم پرداخت کنم یا نه ، اگه شما دارید میشه واسه منم بفرستید ؟؟؟ اگرم لازم باشه مقداری هزینه میدم اگر هم راضی باشید به عنوان نذر تو این ماه محرم پخش کنین که خدا خیرتون بده

قیمتش تقریبا مثل بقیه رژیمای دیگه اس تو گوگل که بزنین، سایتش میاد و برین داخلش و مشخصات خودتونو که ...

سلام شما چجوری دریافت کردید من پرداخت کردم هیچی برام نیودمد باید چیکا کنم

سلام عزیزم میخاستم بپرسم شما کی رژیم گرفتین؟ چون من چند جا دیگه دیدم که نوشته بودن که حتی بعد از ۴۸ ...

سلام رژیم براتون فرستادن چون منم خریدم هیچی برام نیومد چیکا کردید