2789
سللم.عزیزم من حتی یه روز هم رژیمشو استفاده نکردم متاسفانه.جوگیر شدم خریدمش .🙈اگه میخوای درخواست دوس ...

سلام راستش منم چند روزه تو فکر خرید این رژیمم شما که خریدی میشه در موردش یه توضیحی بدی؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سللم.عزیزم من حتی یه روز هم رژیمشو استفاده نکردم متاسفانه.جوگیر شدم خریدمش .🙈اگه میخوای درخواست دوس ...

سلام میشه برای منم بفرستین ؟ من هزینه کردم اما هیچی نفرستادن برام و باز نشد برنامه

سلام میشه تلگرام پیام بدی بهم راجب رژیم صحبت کنیم می‌خوام بگیرم

@mreza7969

سلام من ثبت نام کردم بعد کلی ادا و واصول  مبلغ رو که واریز کردم کد اومد ولی هربار کد رو زدم گفت اشتباهه تا کلا رفت ووقتی برای پیگیری رفتم رسید بانکی ام  رو ببینم دیدم به یه حساب فروش لباس سایز بزرگ رفته !!!!!!یعنی ردی برای پیگیری از خودشون بجا نمیزارن پس شما دیگه گول نخورید البته منم همینجوری نمیزارمشون پیگیری میکنم تا از حلقومشون بکشم بیرون

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنی و همین رژیم ماچا رو برام بفرستی 

ممنونم میشم 

و اینکه برای چه قد و وزنی گرفتیش؟

من برنامه ماچا رو نصب کردم، هزینه هم دادم،ولی باز نمیشه، به نظرتون کلاه برداری هست.

منم الان گرفتم باز نمیشه برنامش بعد پیاده روی رو انتخاب کردم ورزش باشگاهی بهم داده فقط تبلیغن واقعا الان واقعا پولو پس میدن یانه؟!