2789
سللم.عزیزم من حتی یه روز هم رژیمشو استفاده نکردم متاسفانه.جوگیر شدم خریدمش .🙈 اگه میخوای درخواست د ...

سلام من میخواستم تهیه کنم ولی خیلی دوست دارم قبل از خرید یک نمونه از رژیمش رو ببینم توی سایت هیچ توضیحی نداده که چه جور رژیمی میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتش تقریبا مثل بقیه رژیمای دیگه اس تو گوگل که بزنین، سایتش میاد و برین داخلش و مشخصات خودتونو که ...

سلام خوبین میشه بپرسم چیا میده مثلا برنامه ی روزتونو میگین چون منم میخوام بگیرم متعددم نمیدونم بگیرم یا ن

ممنون از راهنماییت،ببخشید یک سوال دیگه ورزش هاش سخته ؟من یکم تو ورزش تنبلم،شنیدم میان وعده هاش گرون ...

ن نگیر این رژیمو شما با ۸۰ تومن رژیم ۳ ماهه زیره روبگیر خودش مثل ی دکتر تغذیه بهت رژیم میده هر ۴ کیلو ک کم میکنی کالری رو پایین میاره مثلا میگه امروز چی میخای بخوری میگی قیمه و پلو میگه ۱۰ قاشق پلو ۶ قاشق برنج بخور

سللم.عزیزم من حتی یه روز هم رژیمشو استفاده نکردم متاسفانه.جوگیر شدم خریدمش .🙈 اگه میخوای درخواست د ...

سلام عزیزم میشه واسه منم بدی؟ منم میخوام اما نمیتونم به اکانتت دسترسی پیدا کنم که واسم بفرستی