2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم راستش من دوره ام را کامل نکردم، حدود 2،3 رژیم رو دنبال کردم که با اون حال هفته ای حداقل ...

سلام عزیزم میخاستم بپرسم شما کی رژیم گرفتین؟ چون من چند جا دیگه دیدم که نوشته بودن که حتی بعد از ۴۸ ساعت رژیمی دریافت نکردن و حتی خودمم نتونستم باهاشون تماس بگیرم..چون رژیمی که برای من در نظر گرفتن هم ۸۰۰ قیمتشه میخام بدونم واقعا کار میکنه یا نه

سلام عزیزم میخاستم بپرسم شما کی رژیم گرفتین؟ چون من چند جا دیگه دیدم که نوشته بودن که حتی بعد از ۴۸ ...

من همون موقع که گرفتم، بلافاصله فرستاد. رژیمشم خوبه راضیم، هرغذایی که اون روز دوست ندارم میتونم جایگزین کنم، اینش خیلی خوبه

قیمتش تقریبا مثل بقیه رژیمای دیگه اس تو گوگل که بزنین، سایتش میاد و برین داخلش و مشخصات خودتونو که ...

سلام‌.عزیزم من تازه ازش برنامه گرفتم و فقط دو روز تو هفته رو به من تمرین داده و یه سریاشون مال باشگاه هست.برای شمام همین طور بود؟

سلام‌.عزیزم من تازه ازش برنامه گرفتم و فقط دو روز تو هفته رو به من تمرین داده و یه سریاشون مال باشگا ...

سلام میشه شما توضیح بدید تو این مدت راضی بودید یا ن؟ رژیم سختیه؟ احساس گرسنگی و ضعف داشتید؟ وزن کم کردید؟ ورزشاش سخته؟ هزینه هاش بالاست؟ میشه خواهشا جواب بدید

سلام میشه شما توضیح بدید تو این مدت راضی بودید یا ن؟ رژیم سختیه؟ احساس گرسنگی و ضعف داشتید؟ وزن کم ک ...

سللم.عزیزم من حتی یه روز هم رژیمشو استفاده نکردم متاسفانه.جوگیر شدم خریدمش .🙈

اگه میخوای درخواست دوستی بده برای شما بفرستمش،چون من به هر حال  پولشو پرداختم لااقل یه نفر ازش استفاده کنه که پولم حروم نشه🌹

سللم.عزیزم من حتی یه روز هم رژیمشو استفاده نکردم متاسفانه.جوگیر شدم خریدمش .🙈 اگه میخوای درخواست د ...

سلام

میشه لطفا رژیمشو بدین ببینم؟

آخه میخام بخرم

یه مقدار دو دل هستم

ممنون میشم