2777
2789
عنوان

برای حال خوب تو..🌝🌼

103 بازدید | 5 پست

برای رسیدن به آرزوهات نباید صبر کنی بلکه باید حرکت کنی... حرکت به سمت چیزهایی که رویاشون رو در سرت داری...

نگاه نکن به تعداد پله هایی که فاصله بین تو و آرزوهاته...

فقط کافیه اولین قدم رو برداری و از اولین پله بری بالا و فقط به انتهای راه و هدفت فکر کنی....

نترس از آرزوهای بزرگ چون هر چقدر هم که آرزوهات بزرگ باشه خدای تو خیلی خیلی بزرگتر هستش و کافیه تلاش کني و به سمتش قدم برداري

از خودش بخواي و مطمئن باش که هواتو داره....

فراموش نکن که :

در نهایت موفقیتهای بزرگ مجموعه ای از موفقيتهاي كوچك هستش پس از کارها و موفقيتهاي کوچک شروع کن و موفقيتهاي بزرگتو بساز...

هیچ وقت برای هیچ چیز دیر نیست تو همیشه به اندازه ي كافي فرصت داري به خودت ایمان داشته باش.

از فردا نه از همين الان شروع کن...♥️

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

چه متن زیبایی عزیزم 

میشه از پیجم حمایت کنی؟؟؟؟؟ کلیک کن لطفاً

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر زیبا من شات گرفتن واسه جملات انگیزشی توی اتاق  💜🌸 ممنون  عزیزم 🧡💛💚💙💜✨🌷

خواهش میکنم عزیزم 🤍🫀

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.