ما_از_این_نداریم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7583 عنوان عوارض امپول ضد بارداری کی تموم میشه 87 بازدید | 10 پست من امپول ۳ ماهه زده بودم تیر ماه تموم شد تایمش ۲ ماهه خونریزی دارم و شکمم بزرگ شده پس کی تموم میشه عوارضش؟ وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده 1402/05/08 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 38876 برودکترهورمونات بهم ریختن لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
ما_از_این_نداریم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7583 برودکترهورمونات بهم ریختن رفتم قرص داد ولی هنوز پاک نشدم همش توهم حاملگی دارم ممکنه با ۲ ماهدخونریزی کم و زیاد ادم حامله باشه؟دوماه یکسره ها وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
ما_از_این_نداریم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7583 کجا زدی آمپولشو؟ بهداشت نمیزنن از داروخونه گرفتم رفتم تزریقات دکتر عمومی زد وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
بیمادرم عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1629 از داروخونه گرفتم رفتم تزریقات دکتر عمومی زد صددرصده ؟ ینی امکان نداره حامله شیم باامپول؟ منم میخان برنم
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 38876 رفتم قرص داد ولی هنوز پاک نشدم همش توهم حاملگی دارم ممکنه با ۲ ماهدخونریزی کم و ... نه عزیرم لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
ما_از_این_نداریم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7583 صددرصده ؟ ینی امکان نداره حامله شیم باامپول؟ منم میخان برنم منکه زدم بیچاره شدم حاملگیش ب کنار از روزی ک زدم افتادم ب خونریزی وزنم زیاد شد شکمم بزرگ شده وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
ما_از_این_نداریم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7583 نه عزیرم اخیش مرسی بخدا انقد استرس دارم با اینکه دوهفته بعد اینکه امپولو زدم ۲۰ روز کامل پریود شدم بعدش یه ماه خونریزی کم این ماهم ک دوباره پریودم ولی باز شک دارم میگم نکنه باردار باشم وقتی باهاتون بحثم میشه جوابتو میدم و از تایپک میرم ریپلای هم باز نمیکنم پس خودتو ب کشتن نده
بیمادرم عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1629 منکه زدم بیچاره شدم حاملگیش ب کنار از روزی ک زدم افتادم ب خونریزی وزنم زیاد شد& ... اخ پس نزنم خودم دائم سردردم عوارضم بدم بدترمیمش