2777
2789
عنوان

زنی که بلند می خندد...

196 بازدید | 7 پست

زنی که بلند می خندد بی حیا نیست سرزنده است

زنی که بلد است حقش را بگیرد سلیطه نیست توانمند است

زنی که تنها با فرزندانش زندگی می کند بی سرپرست نیست سرپرست خانوار است

دختری که ازدواج نکرده ترشیده نیست مستقل است

زنی که طلاق گرفته مطلقه نیست مجرد است 

نظرتون چیه؟چند تا هم شما اضافه کنید

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

یعنی خانمی که ازدواج کرده مستقل نیس ؟؟

خیلی از خانم های متاهل شاغل هستن و خیلی مستقلن 😐😑🤦🏻‍♀️

بهتر بود میگفتی دختری که ازدواج نکرده ترشیده نیس علاقه ندارد زیر با مسئولیت سخت ازدواج برود 

بلند خندیدنو نمیپسندم چه برای زن چه برای مرد بی کلاسی هست 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط با اولى مخالفم بقيش قشنگ بود💕

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
یعنی خانمی که ازدواج کرده مستقل نیس ؟؟ خیلی از خانم های متاهل شاغل هستن و خیلی مستقلن 😐😑🤦🏻‍♀️

درسته میگی عزیزم💖 منظورم اینه خانمایی که ازدواج کردن وارد زندگی مشترک شدن ولی خانم مجرد داره مستقل زندگی میکنه

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

فقط پشمك حاج عبدالله تو امضات😂💕

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

نظرا فرق میکنه من خودم صدای خنده بنظرم قشنگه از اونجایی قضیه عوض میشه که بعضیا با خنده اقایون کاری ندارن ولی تا دختری بلند بخنده صد تا فکر بد راجبش میکنن اینه که بده❤️

فقط با اولى مخالفم بقيش قشنگ بود💕

😍💚