2777
عنوان

درمان قطعی زگیل با سرکه که خودم از نی نی سایت خوندم و خودمو درمان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 113391 بازدید | 107 پست

سلام بچه ها من همین رو دارم برای صورتم امتحان میکنم خدا کنه خوب بشه صورتم پراکنده زگیل مسطح کوچیک گرفته اینجوری مشخص نیست منم الان روی صورتم سرکه طبیعی (سرکه سیب مادرم خودش درست کرده) یه جاهایی رو با پنپه اغشته شده به سرکه با چسپ به صورتم چسپوندم بقیه هم همینجوری با پنپه خیس صورتم رو به سرکه اغشته کردم بیبینم کدومش جواب میده یا اصلا این روش سرکه اثر میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید دوستم 

منم اندازه نخود به لافت چربی و نرم روی سطح پوستم هست 

شاید سه سال بشه 

حالا نوکش خشک شده 

به نظرت میشه سرکه استفاده کرد 

به نظرت زیگل هستش؟

میترسم برم دکتر 

از طرفی مامانم میگه بگیم دکتر با نخ ببنده خودش خشک بشه بیفته 

درمان قطعی قطعی زگیل مسطح و شایدم بقیه زگیلها
دوستان صورت من پر از زگیل مسطح بود. پنج ساله در گیر زگیل مسطح بودم و با سرکه سیب درمان میکردم اما همیشه ریشه اش میموند و سالی یکی دوبار درمیومد. دکتر هم رفتم، با کرایو و... خدا لعنتش کنه، ریدن تو پوست صورتم.
در نهایت امسال از مشکلمو با هوش مصنوعی درمیون گذاشتم.
دوتا پماد داد بهم.
اولی imiquad یا همون الدرا
دومی کرم ترتینوئین 0.05 درصد

اولی یه خورده گرونه حدود ۶۰۰ تومن قیمتشه.  که معجزه میکنه واقعا. این کرم سیستم ایمنی بدن رو در ناحیه کرم خورده تحریک میکنه و زگیلهارو از داخل ریشه کن میکنه. فقط مثل من زیاده روی نکنین. اولا که یک شب در میان بزنین، ثانیا یکی دوبار اول خیلی خیلی خیلی کم بزنین تو پوست قسمت‌های زگیل دار و آروم ماساژ بدین تا جذب شه. احتمالا به یکی دوبار استفاده پوستتون از داخل شروع به دون دون شدن میکنه که نشانه حمله سیستم ایمنی به ریشه زگیل هست. کل زگیلهای من با سه بار استفاده از بین رفتن. منتها من زیاد زدم، اون قسمتها خیلی ملتهب و جوشهای  زخمی شدن، اما بعد دو هفته صورتم مثل اینه شد خدارو شکر.

دومی کرم ترتینوین که بصورت یک شب در میان و فقط و فقط شبها میزنین. این کرم هم زگیلهارو از سطح میسوزونه.

فقط قبل استفاده جفتشون پوستتون رو با صابون بشورین و خشک کنین.

خواهشا عجله نکنین و هر دو رو با دوز خیلی کم شروع کنین
انشالله مثل من از این بلای زشت خلاص بشین.

برای میخچه هم میگن همین کار کنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من دخترم توی پره های بینی اش در میاد چندین بار کرایو کرده ولی باز در میاد دیگه خودش خسته شده سرکه سیب هم واقعا نمیشه داخل بینی اش زد از بوش اذیت میشه بعدشم نمیشه که چسب زدن اونجا واقعا موندم چیکار کنم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

اینو چند شب گوجه رو نصف کن قسمت داخلیشو بزار روی پات با پلاستیک ببند یکی دوساعت حداقل، تا یه هفته بزار،بعدش کاملا میرن،اینا میخچه هستن منم داشتم چقد زیاد همینکارو کردم کلا خوب شدن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

من زگیل تناسلی نوع ۶ و ۱۶ و ۳۹ رو مبتلا بودم چند سال بود هر چی خرج کردم درمان نشدم که هیچ بدترم شدم ولی توسط یکی از آشناهامون  با دکتر حسین کاظمی آشنا شدم و تحت درمان ایشان قرار گرفتم. خوشبختانه بعد از چند دوره درمان کامل شدم و الان در سلامتی کامل هستم آزمایشم دادم جوابش منفی شد

برای کسانی که مشکل زگیل تناسلی دارند شماره تماس آقای دکتر را می‌گذارم تا در صورت نیاز بتوانند ارتباط بگیرند:

09367461816

آرزوی سلامتی برای همه دوستا

درمان قطعی قطعی زگیل مسطح و شایدم بقیه زگیلها دوستان صورت من پر از زگیل مسطح بود. پنج ساله در گیر زگ ...

تو رو خدا راست میگی؟

من الان تاپیک زدم درباره زگیلام

خیلی ناراحتم از دستشون

نمیدونم چه کنم برم هر کی یچی میگه

اعتماد بنفسمونابود شده تو رو خدا پیاممو دیدی جوابمو بده بگو دقیق چیکار کردی رفتی من هزینه دکتر ندارم چون زگیلام خیلین