2410
2553
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 597822 بازدید | 5782 پست
خورش کنگر نی نی ماما ::::


ما توی خورش کنگر لپه میریزیم.همون لحظه که گوشتو سرخ کردی کنگرارو توش بریز ورب ونمک وزرد چوبه ولپه بعد اب روش بریزو بزار جا بیفته
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
من تابحال خورشت کنگر نپختم اخه همسری دوست نداره بهترین و خوشمزه ترین مدل کدومه؟؟؟؟
کنگر با سبزی مثل خورشت کرفس یا کنگر با رب ؟!!!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان پخت کنگر چقدره؟؟؟؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مامان ریحانه جان زمان پخت کنگر کم ومن با رب دوست دارم این سلیقه ای هستکنگر باید تفت داده بشه بعد به خورشت اضافه بشه اگه کسی ماست وکنگر عالی مدل شیرازی که اول تو دوغ کنگر را میگذارند وبعد تو ماست بلد لطفا اموزش بده میخوام
2720
سلام دوستان تولد پسرم رو برگزار کردم
شکر خدا همه چی خوب بود

فقط زله هامو یادم رفت بذارم سر میز

عکسهاشو اینجا ببینید

http://koodakeman91.niniweblog.com/post1785.php
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
خورشت کنگر مامان کوروش


ما مثل قیمه درست میکنیم فقط به جای سیب زمینی سرخ شده کنگر سرخ شده توش میریزیم.با این تفاوت که تو قیمه سیب زمینی رو موقع سرو روی خورش میریزیم. ولی تو خورشت کنگر باید حدود نیم ساعت بذاری با مواد بجوشه تا نرم شه. من که خیلی دوست دارم. همسرم هم تا قبل از ازدواج نخورده بود ولی وقتی من براش درست کردم خیلی خوشش اومد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

من کنگر رو جدا میپزم از قبل و بعد فریز میکنم

پیاز رو با گوشت و زردچوبه و لپه تفت بده
بعدش که گوشت نیم پز شد کنگر رو اضافه کن (البته اگه مثل من از قبل پختیش) اینجوری جدا بپزی خوشکلتر در میاد و له نمیشه

بعدش یک ساعت قبل از سرو غذا نعنا داغ را با رب گوجه تفت بده و بهش اضافه کن

در آخر هم غوره یا آبغوره اضافه کن

غوره رو دیر بزن که هم له نشه هم رنگ خورش بد نشه


نداجووووووووون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
تولد پارسا جونم مبارک تم جالبیه
تزیین سالاد الویه دزد دریایی هم جالب بود
اگه برا ممکنه چندتا از غذاها را همراه عکس و دستور برامون بزار
بووووووووس
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2714
بزودی خورشت کنگر را میپزم و عکس میزارم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بورانی اسفناج خوووووووووووشمزه




&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

اسفناج و پاک کن و بشور و خرد کن بعد بذار تو قالمه و با حرارت خیلی کم بپزه.تو ظرف جدا پیاز داغ حسابی درست کن و بعد از خنک شدن اسفناج با ماست و پیاز داغ مخلوط کن بذار تو یخچال تا خنک شه.

فرشته

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

بعد ازپخت من کاملا ساطورش میکنم و با پیاز داغ تفتش میدم و نمک وفلفل هم میزنم
بعد تو دیس میریزم و به تعداد نفرات یه دونه تخم مرغ رو به صورت درسته نیمرو میکنم میزارم رو بورانی و با ماست سرو می کنم


الینا
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

سلام خوردش کن بریزش تو قابلمه در دار روشو بذار تایه کمی نرم شه زیاد نپزه که خواصشو از دست میده با ماست قاطی کن من تو یه کیلو ماست یه کیلو اسفناج میزنم نمک و کمی فلفل ساه اضافه کن بعضیا سیرمیزنن من دوس ندارم.هرچی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تره حتماهم در ماستو بذار که بوی یخچال نگیره



ladan62


********************************************************************


خرد کن و کمی اب بریز خیلی کم چون خودش اب میندازه بزار کمی بپزه بعد که ابش خشک شد بهش پیاز داغ اضافه کن و یک سبر کوچولو هم رنده کن و کمی هم مغز گردو واقعا عالی میشه با ماست بخور و حالشو ببر ....نوش جون

مامان ریحانه


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


برا اینکه مزه گس اسفناج از بین بره به اندازه نصف اسفناج هات جعفری تازه هم بریز خیلی خوشمزه میشه



بهاره

_______________________________________________________________________________



همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شما چطوری می پزین؟؟؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
باقلاپلو





باقالی رو جدا می ذاری می پزه.در ظرفت رو نبندی که کف می کنه می آد رو گاز.برنجت رو هم جدا می ذاری بپزه.آخر که خواستی برنج رو آبکش کنی باقالی رو بریز توش و هم بزن تا باهم قاطی بشه و آبکشش کن.بعد یه لایه از این برنج بریز یه لایه شوید خشک.بعد که دم کشید اگه دوست داشتی یکم روغن حیوانی بده دوش.
باقالی پلو تا اونجایی که من می دونم اینجوریه.درست کردنشم راحته چون ادویه نداره.فقط باقالی رو گذاشتی بپزه توش نمک نریزی که سفت می شه.و باید کامل هم بپزه بعد با برنج قاطی کنی


مامان حانیه جون

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


آب برنج که جوش اومد برنجتو بریز توش بعد یکم باقالیتو بریز بزار با هم جوش بخورن تا موقعی که خواستی برنجتو آبکش کنی بعد از آبکش کردن ته قابلمت یکم روغن بریز نون یا کاهو بنداز واسه باقالی پلو ته دیگ کاهو خیلی خوشمزه میشه بعد لایه لایه برنج بریز روشم شوید خشک یا تازه بریز یکمم دارچین خلی به طعمش کمک میکنه و خوشمزه میشه ولی حواست باشه زیاد نریزی که خیلی طعمش معلوم بشه



مامان سروش

___________________________________________________________________________________

باقلا را بپز و ابش را دور بریز بعد برنج را ابکش کن و لابلای اون باقلا و شوید بریز اگه سیر تازه هم رنده کنی بریزی که دیگه محشر میشه ....با ماهی بخور عالیهههه

مامان ریحانه

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


بزار آب جوش بیاد اول باقالی رو بریز چندتا جوش بخوره تا نرم بشه در ضمن کف میکنه کفاشو بگیر. بهد برنجتو بریز .(برنج نباید زیاد بپزه زنده تر برش دار )اگه داری سیر سبز رو خرد کن و آخر کار بریز و شود تازه رو که خرد شده . بعد آبکش کن و روی پلوت زیره هم بریز. بزار خوب دم بکشه (اصطلاحا سیر دم بشه)آخه باقالی پلو خیلی دیر دم میکشه.




مامان رام و راد


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

وافل



مواد لازم :

آرد سفید گندم 2 پیمانه

نمک نوک قاشق چای خوری

بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

شیر ولرم یک و نیم پیمانه

کره آب شده یک سوم پیمانه

وانیل نوک قاشق چای خوری




طرز تهیه:

آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را در ظرفی ریخته مخلوط کرده و کنار می گذاریم. در کاسه بزرگی تخم مرغ ها را با همزن هم می زنیم سپس شیر، کره و وانیل را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره آن را با همزن هم می زنیم تا یکدست شود. مخلوط آرد و نمک و بیکینگ پودر و شکر را کم کم در مخلوط تخم مرغ ریخته و به آرامی با چنگال هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شده و خمیر نسبتا شل و یکدستی به دست آید. برای پخت وافل ها چه در وافل ساز برقی (ساندویچ میکر با قالب وافل) و چه در تابه، ابتدا باید آن را داغ نماییم سپس روی سطح قالب وافل یا تابه را با اسپری روغن، اسپری کرده یا کمی روغن یا کره می مالیم و خمیر را با ملاقه داخل آن می ریزیم تا سطح قالب را بگیرد. وافل ها باید طلایی تیره شوند. سپس آنها را خارج کرده روی وافل ها کمی پودر شکر الک می کنیم یا روی آنها کمی مربا می مالیم. به صورت گرم و بلافاصله سرو می کنیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کدوم غذاتون خوشمزه تره؟
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687