2777
2789

📜 پیامش رو دیر جواب میدم تا جذاب تر باشم !

چرا تصور میکنی با دیر جواب دادن پیام یک نفر، این یعنی تو جذاب تر میشی ؟ کجای جهان دیدی که دیر جواب دادن پیام و تماس رو، یکی از روش های جذابیت میدونن؟ اینکه جواب ها و تماس یک نفر رو دیر میدی، نه تنها تو رو تو چشم طرف مقابلت جذاب نمیکنه که بسیار هم منفور و کوچیک میکنه ! جذابیت واقعی اینه که اتفاقا وقتی لازمت داره خودت رو نشون بدی و نه پنهان کنی که تصورکنی جذاب میشی ! اینکه تصور کنی با کم بودن و کمتر نشون دادن احساس و خبر گرفتن و ابراز کردن،جذاب میشی،باید بگم کاملا اون رابطه، یه رابطه سطحی و موقتی واست خواهد بود ! چون جذابیت واقعی اینه که بتونی خودت رو به بهترین شکل ممکن نشون بدی،ابراز کنی و همراهش باشی

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این کارو نمیکنم چون میدونم زود جواب بدم زودم جواب میگیرم از منتظر موندن متنفرم، ولی این کار به خاطر جذاب بودن نیس به خاطر اینه مثلا نگن طرف منتظر ما بوده واسه همین سریع جواب داد 

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
دقیقا الان دوس پسر خاک تو سر منم همین کارو میکنه دلم میخاد خفش کنم

اخ رل منم همینه 

ولی خالا من دیر جواب بدم هزار بار میگه کوشی😕😕

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

جذاب تر نمیکنه بلکه باعث میشه طرف بهتر بدونه که میخواد باهات حرف بزنه و گاهی دلتنگ میشه و اهمیت بیشتری ممکن هست بهت بده .. تجربه اینو ثابت کرده ! 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

من بهش پیام میدادم جواب نمی‌داد، زنگ میزدم بعد بیست بار میگفت شارژ نداشتم جواب پیام بدم 

زنگ میزدم تو حالت هواپیما میذاشت بعد میگفت بخاطر دوستام که زنگ نزنن و خودش برای جبران تماس نمیگرفت

بیشعور بود کلا 

اسی از اینستا کپی کردی؟

ببینید دوستان
اینکه دخترها میگن به هر پسری که کم محلی کنی میاد سمتت، یا برعکس پسرها میگن دختر رو کم محلی کنی میاد سمتت، تماما از عقده‌های کودکی نشات میگیره، این طرحواره است، اگر می‌بینید به کسی باید بی‌توجهی کنید تا توجه بگیرید، اون آدم طرحواره فعال داره، در نتیجه به جای تغییر روش، سریع اون رابطه رو ترک کنید،
رابطه بالغانه، رابطه سراسر احترامه، اگر باید به کسی بی‌احترامی کنید که بهتون توجه کنه، اون آدم چون به خودش احترام نمیذاره هرگز هم یاد نخواهد گرفت به شما احترام بذاره.
تو رابطه‌هاتون احترام رو اولویت قرار بدید، من به خودم احترام میذارم پس اگر بهم احترام میذاری، برام وقت میذاری، محبتت رو بهم ابراز میکنی، نسبت بهم مسئولیت‌پذیری، منم تماما اینها رو بهت میدم و میتونیم یک رابطه بالغانه داشته باشیم، اما اگر با مایندست خودچس‌کنی وارد رابطه شدی، من برای آدمی که ارزش رابطه بالغانه رو نمیدونه وقت ندارم،خداحافظ، نکست :)))

درمورد قسمت آخر امضات:رکورد تعلیقو شکوندی؟

نخوندم😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...