ازاینکه میدونم کیاباعث طلاقشون شدن ونمیتونم به کسی چیزی بگم خیلی ناراحتم دارم دق میکنم،مطمئنم که کاراونابوده ولی یک درصداحتمال میدم شایدنبودن نمیگم،به خاطرآبروی مامانم یکی ازاعضای نزدیک خانواده مادرم سرمنشاش بودشیش هفت سال پیش واسطه ی یه نفرشدوبه مامانم پیشنهاددوستی بایک نفرودادبعدازاون زندگیمون سیاه شد،برامامانم دعاگرفتن وگرنه مامانم خیلی ادم سفتی بوددست خودش نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط سپردمشون به قرآن خداجوابشونوبده هرکی که باعث شده ازاینکه زندگی مونوخراب کردن وعین خیالشون نیست وکسی نمیدونه کاراونابوده خیلی ناراحتم آخرشم بابام به مادرم حق طلاق دادومادرم غیابی طلاقش وگرفت وهمونی که باعث خرابی زندگیش بودپای طلاق روامضاکرده وشاهدبوده
نباید ازشون توقع داشته باشی تا اخر عمرشون باهم باشن خب طلاق گرفتن هم مثل ازدواج
توهم که دیگه بچه نیستی اونا از هم جدا شدن از تو که نمیشن
تو به فکر زندگی خودت باش
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
زنوگی همینه نباید ازشون توقع داشته باشی تا اخر عمرشون باهم باشن خب طلاق گرفتن هم مثل ازدواج&n ...
اگه بابام غصه نمیخوردناراحت نبودم پنج سال مامانم بابابام قهربودمیگفت نمیخوامت بروزن بگیرولی پدرم گشنه ای میکشیدآخرش نرفت زن بگیره چون مامانم کاری بهش نداشت
اگه بابام غصه نمیخوردناراحت نبودم پنج سال مامانم بابابام قهربودمیگفت نمیخوامت بروزن بگیرولی پدرم گشن ...
ببین ۵ سال باهم به زور بودن دیگه ان ازدواج خیلی قبل تر از طلاق تموم شده بود
هم بابات هم مامانت خلاص شدن
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
تاپیک های قبلت رو خوندم چرا به روی زن همسایه نیاوردی؟ مادرت کارش خیلی بد بوده اگر من بودم تا قیامت ت ...
زن همسایه نبوددخترخالم بود،به خاطرمامانم نمیتونم پدرمودرمیاره،اونم که زیربارنمیره که کارمن بوده منم خیلی دلم ازمادرم گرفته ولی شوهرم نذاشت سمتش نرم گفت مادرته برولش نشکن دست خودش نیست دعاش کردن اون ملاییم که دعاداده الان مرده که خداکنه اون دنیابسوزه تاقیامت
ببین ۵ سال باهم به زور بودن دیگه ان ازدواج خیلی قبل تر از طلاق تموم شده بود هم بابات هم مامان ...
مامانم خلاص شدولی بابام نه هنوزغصه میخوره،خدالعنت کنه کسیوکه باعث طلاقشون شده فقط قرانوبغل میکنم وگریه میکنم دارم دق میکنم که نمیتونم به دخترخالم چیزی بگم اصلاچرارفته پای طلاق روامضاکرده گذاشته بودیک غریبی رفته بود