2777
2789
عنوان

تو مسجد بودم یه خانم اومد بهم چی بگه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 48 پست

میبینی تو رو خدا؟ 

هر کس یه ضعفی داره که آدمای عوضی بتونن انگشت شونو بکنن توش! 

عزیزم من پوستم مث آینه س همینطور موهام مث دخترای هندیه

اما یه دماغ عقابی دارم بیا و ببین

بارها تو دعوا کوبوندن تو صورتم

خدا ازشون نگذره💔

من هیچوقت دام نمیاد راجع به ظاهر کسی اظهار نظر منفی کنم

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی
عزیزم من رفتم عزاداری نیومدم که دکتر پوست کمک بخوام میگم بعدشم اینکه گفت خداروشکر شوهرت دادن چی بود؟

بنظر منم میخواست خواستگاری کنه اونجوری سر صحبتو باز کرد بعد گفتی ازدواج کردم ضد خال خورده گفته خداروشکر 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به اون چه ربطی داره دقیقا استاتر جوش داشته خودش حتما دنبال درمانشه مثلا یکی بیاد به یکی که اضاف ...

ایا ایشون گفته برو دکتر 

خیر 

یکم خشم تونو کنترل کنید بابا 

تا یکی بهتون حرف میزنه میخوایند بخوردیش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
وای ول کنید بابا  درحد یه پیشنهاد بوده چقدر بزرگش میکنید  خوب نیست آدم سر هر موضوعی اینق ...

خب قطعا باید فقط رد شیم چون بی ارزشه ولی از سر مهربونیم نیست تشکرم نداره 

منم همین برداشتو دارم

دقیقا همین بوده ولی کلا ادمای جامعه منتظرن یکی یه حرفی بزنه کل خشم و نفرت درونی شونو نمایان کنن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ایا ایشون گفته برو دکتر  خیر  یکم خشم تونو کنترل کنید بابا  تا یکی بهتون حرف میزنه ...

گلم شما مثل اینکه برات راحته یکی از سر راه پاشه برات نسخه بپیچه 

برای خیلی‌ها این طور نیست 

جوش طبیعیه همون طور که ترکای بدن طبیعیه همون طور که موی زائد طبیعیه جاشم میمونه حالا

به بقیه چه ربطی داره مگه روی صورت اونه بحث من اینه.

کاربری دست دو نفر میباشد❗    

استارتر یه چیز دیگم میتونه باشه 

مثلا پسرش تورو دیده ب ننه هه گفته برو اینو ببین چجوریاس بعد ننه هه تو دلش نبوده تورو بگیره واس پسرش  از عمد کلید کرده رو جوشات بالاخره ننس دیگه ... بعد اخر ک فهمیده متاهلی گفته خب خداروشکر اره اینجوری ب قضیه فکر کن