2777
2789
عنوان

بازی مورد علاقه بچگیتون چی بود؟

88 بازدید | 14 پست

تو رِنج زیر 5 سال؟ 

من گل بازی 😅خمیر نه ها فقط و فقط گِل دوس داشتم 

بعد فنجون و کوزه و خونه و آدمک و همه ی اینا رو با نهایت ظرافت درست میکردم میذاشتم تو آفتاب خشک بشه فردا با ذوق میرفتم نتیجه ی کارو ببینمش که یهو با صحنه زلزله بم مواجه میشدم قشنگ همشو پسر همسایه خراب کرده بود 😠و اون روز تا خود غروب گیس و گیس کشی خون و خونریزی 🔪🔪🔪🔪 😂😂

شما؟ 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتربازی

اینم میخواستم بگم فقط دوستم  خطر ناک بودچون باید آمپول میزد با خشونت 😈من که نمیذاشتم کسی آمپول بزنه کاغذ و خودکار برمیداشم بعد خط خطی میکردم و امضا که مثلا نسخه ست 😂😂😂

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

زیر ۵ سال والله یادم نمیاد

ولی بازی مورد علاقه بچگیم قایم موشک بود همیشه ام نفر اخر پیدا میشدم 

یبارم پشت هفت کشویی قایم شدم هیچکس پیدام نمیکرد منم نمیومدم بیرون پلیس اومد😐

یبارم رفتم تو کمد به پسرخالم که تو همون اتاق میخواس قایم شه گفتم درو از پشت قفل کن هیچی قفل کرد داشتم خفه میشدم جیغ زدم اومد وا کنه بچع بود قبل رو در شکست اخرم درو شکستن اوردنم بیرون ولی حسابی از مامانم کتک خوردم

من تو بازی قایم موشک از جونم مایه گذاشتم😂😂😂😂

زیر ۵ سال والله یادم نمیاد ولی بازی مورد علاقه بچگیم قایم موشک بود همیشه ام نفر اخر پیدا میشدم  ...

بامزه بود 😂

من خاطراتمو از 3 سالگی یادمه 

یه بازی بود،ینفر اون طرف کوچه وامیستاد منم اینور نوبتی قدم  مثلا مورچه ای فیلی و...بود برمیداشت ...

لابد اونی که جر میزد میبرد بازیو 😂

بامزه بود 😂 من خاطراتمو از 3 سالگی یادمه 

من از ۵

اتفقعا ۵ سالمم بود یه همسایه داشتیم دخترش ککر بود میفرستاد خونمون بازی کنیم

منم یبارکارتون گذاشتم گفتم بیا نگاه کنیم خودم کارتون نگاه میکردم اون بدبختم هیچی نمیگف 

خدامنو ببخشه😂😐😑