2777
2789
از اول راحت وارد رابطه شدین؟ آخه من خیلی جون کندم تا بهش نزدیک بشم 

من اولا اصلا علاقه بهش نداشتم فکرشم‌نمیکردم یا روزی باهم باشیم

اون پیش قدم شد خیلی جسور بود سه بار ردش کردم دفعه چهارم بهش فرصت دادم گفتم یه هفته ای ول میشه میره اما الان دوسال و ۲۰ روزه که باهاشم و هر روز عاشق تر میشیم

سربازم هست

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از چهره و تیپش خوشت نیومد

اتفاقا چهره و تیپشو خیلی دوس دارم. فکر کنم مغزم ایراد داره

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من اولا اصلا علاقه بهش نداشتم فکرشم‌نمیکردم یا روزی باهم باشیم اون پیش قدم شد خیلی جسور بود سه بار ...

همون بخاطر همونه عزیزم🌹اون جسور بوده این مورد من با اینکه از من خوشش میومد اعتماد بنفس خیلی پایین بود تا چندین بار خودشو کشت باهام حرف بزنه مرد. منم اونموقع گیج و مات بودم تا اینکه چندماه محل کارمون جدا شد 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
لانگ دیستنس بیخوده همش عذابه کوچیکترین بی محلی بهم میریزه آدم و 

لانگ دیستنس نیست همکار بودیم

اگه وقتی که دیدیش هم همین بود حست، بیخیالش شو، احساست بهش واقعی نیست 🚶‍♀️

مرسی خیلی نکته خوبی بود عزیزم

من شب عروسیم اینجوری بودم . خوشم نمیومد حتا برقصم با شوهرم. تو دلم میگفتم اه این مسخره بازیا کی تموم ...

قبلش دوسش داشتی؟ یهو تو عروسی اینجوری شدی؟ 

آره قبلش دوسش داشتم . کلا من ادمارو از دور دوس دارم نزدیکم میشن دلمو میزنن

مثل منی. ای خدااا 😭🤦‍♀️