2777
2789
عنوان

چطوری به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20427 بازدید | 113 پست
تا اینکه اون روز تو باغ منم یه شلوار جین جذب با یه شومیز حریر که همه هم گفتن چقد به تنت قشنگ نشسته پ ...

پ ن پ

نباشه؟

منکه حجاب برام مهمه

وقتی نگاه سنگینی حس میکنم

حجابم رو تنگ تر میکنم

شماهم ازینی که بودی پوشیده تر برو

جلسه اول حجاب داشتی

الان کنجکاو بودن اون زیر چی بوده!

نمیخواد چیزی بگی

خودت مناسب اون ادمها بپوش که اذیتم نشی

برگرفته از نود هشتیا لبات قلوه ای نیست؟ رژ قرمزم زده بودی که با پوست سفیدت هارمونی خاصی ایجاد کرده ...

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فهمیدین ساعت شنیه یا بیشتر بگه

فهمیدیم؟؟

فهمیدیم؟؟؟؟؟؟

کم مونده پاشه بیاد در خونمون بگه بببن باسنمو چه تپل و گرده

حیف نمیشه تو سایت اینجور عکسا رو گذاشت وگرنه کلشو میخوابوندم😂

برگرفته از نود هشتیا لبات قلوه ای نیست؟ رژ قرمزم زده بودی که با پوست سفیدت هارمونی خاصی ایجاد کرده ...

چشاشم ۷ رنگه هر لباسی بپوشه به همون رنگ‌در میاد😑

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

به نظرم به همسرت نگو و دفعه بعد لباس پوشیده تر بپوش مثلا تی شرتی چیزی 

اگرم ازت پرسید بگو اینطوری راحتترم

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       

آخه شما که ازاندام خودت باخبر بودی چرا لباس جذب پوشیدی درسته اونجا همه راحت بودن ولی شما لباس مناسب‌تر می‌پوشیدی اینجا ایرانه هنوز چشم و گوشت بسته اس 

لزومی نداره به شوهرت بگی سری بعد لباس بهتر بپوش و رعایت کن 

عجب 

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
تا اینکه اون روز تو باغ منم یه شلوار جین جذب با یه شومیز حریر که همه هم گفتن چقد به تنت قشنگ نشسته پ ...

حالا لازم نبود جز به جز اندامتو بگی اینجا همه اندامشون این شکلیه تاره قدا همه بالا ۱۷۰ 😁اگه واقعا معذبی پوشیده برو که قورتت ندن

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

منو بگو نشسته بودم ببینم بقیش چی میشه که 

آخرش خواست از خودش تعریف کنه همین..😆

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
چشاشم ۷ رنگه هر لبتسی بپوشه به همون رنگ‌در میاد😑

بعد شوهرم با مازراتی مشکی متالیکش اومد 

از مچ دستم گرفت و وحشیانه منو دنبال خودش کشوند

انداخت تو ماشین و درو بست

گفت اگر یه بار دیگه اینجوری لباس بپوشی اونوقت روی سگمو بهت نشون میدم

این ناراحت کننده نیست جلو چشم کسی نمیشه گرفت والله که تو خیابون راه بری بامانتو روسری ممکنه یکی خیره شه  بی جنبه بازی در نیار 

بعد شوهرم با مازراتی مشکی متالیکش اومد  از مچ دستم گرفت و وحشیانه منو دنبال خودش کشوند انداخت ...

ویهو خم شد و لبامو بوسید تمام رژلبمو خورد و گفت بار آخرت باشه این رنگ رژ و میزنی