2777
2789
عنوان

به بچه ده ماهه غذا چی بدم؟

1539 بازدید | 10 پست

شما به بچه های ده ماهه‌تون غذا و خوراکی چیا میدید؟؟ دختر من ماشاالله میخوره همه چی ولی اصلا وزنش درست بالا نمیاد دکتر هم گفته وزنش نسبت به قدش کمه

من که به پسر اولم غذای سفرمونو میدادم 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من هر چی درست کنم بهش میدم 

جز چیزای ترش و نفاخ 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشت ماهیچه عصاره گوشت تو شیشه...داداش من کوچیک‌که بود خیلی ریزه میزه بود...مامانم یه بار بردش پیش یه دکتری که فقط سالی یکی دوبار میومد ایران...وقتی بچه رو دیده بود میگفت خانم جان میخوای بچت تپل بشه گوشت بده بهش...کباب کن بده دستش ابشو بخوره بریز تو شیشه عصارشو بده بخوره چیه بچه رو بستی به حریره و فرنی...خدا بیامرزدش فوت شده چند ساله...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟