2777
2789
عنوان

استرس و تپش قلب

81 بازدید | 6 پست

سلام دوستان .من حدود یک ماه پبش یه قرص لاعری که دکتر تغذیه تجویز کرده بود گرفتم و مصرف کردم تو همین مدت مصرف یه بار نصفه شب بدنم داغ میشد و سرد میشد تا صبح ادامه داشت .خلاصه من از این مسئله ترسیدم و تپش قلب شدید گرفتم حالا از اون موقع استرس و تپش قلب مونده روم و روانیم کرده .البته اینم بگم که من ترسیدم پانیک گرفته باشم چون مادرم رو دیدم که وقتی پانیکش میگرفت کار به اورژانس و آرام بخش میکشید .حالا من هم ترسیدم و با هر علامتی منتطر علائم بعدیم‌.الانم هم استرس و تپش قلب دارم البته یه پوکساید انداختم و ارومم ولی میترسم چه کنم  اصلا ترو خدا قرص لاعری نخورید .خیلی هم آدم ترسویی هستم .لطفا راهنماییم کنید 

قرصای لاغری اکثرا داخلشون شیشه هست و فرد ب اون وابسته میشه و ترک قرص علائم وید دراوال یا همون علائم ...

روش گباهی زده بود آخه .اسیر شدم به خدا .شوهرم و کسان دیگه هم‌مصرف کردند هیچیشون نشد ولی من ......  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB