2777
2789

سلام دوستان. 

کسی بوده تو این دوتا بیمارستانی ک گفتم زایمان وی بک داشته بوده باشه؟

یعنی زایمان طبیعی بعد از سزارینش.

ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه.

اینکه با کدوم‌دکتر بودن؟

مامای همراه داشتن یا ن؟

چ سالی و هزینه چقدر شد؟

در کل راضی بودن از امکانات و خدمات بیمارستان یا ن؟

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

اگه بیمارستان دیگه ای تو‌مازندران میشناسین ک این نوع زایمان رو انجام میدن هم ممنون میشم بهم بگین.

همچنین اسم دکترایی ک این نوع زایمان رو قبول میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال ۹۵ سزارین اورژانسی شدم و‌الان باردارم.

یادمه اون موقع ک کلاسای بارداری میرفتم مامای همراهمون میگفت هستن کسایی ک حتی بعد از سزارینشون هم زایمان بعدی رو طبیعی انتخاب میکنن و‌موفق هم هستن.

الان متاسفانه اصلا اسم مامای‌همراهم یادم نمیاد ک برم پیشش و ازش اطلاعات بگیرم.

ولی تو خبرا خوندم ک تو‌بیمارستان روحانی بابل انجام شده.

حالا میخوام اگه کسی تجربه ای داشته بهم بگه.

ممنون میشم واقعا و دعاتون میکنم

سلام عزیزم  متوجه نشدم یعنی شما قبلی رو سزارین کردین الان میخواین امام علی طبیعی زایمان کنین؟ ...

بله عزیزم درسته. قبلی رو سزارین اورژانسی شدم و الان میخوام طبیعی زایمان کنم ک بهش میگن زایمان وی بک. یعنی زایمان طبیعی بعد از سزارین.

میدونم زایمان طبیعی تو امام علی هزینه ای نداره ولی خواستم بدونم وی بک هم انجام میدن؟ یعنی منی ک قبلی رو سزارین بودم و الان میخوام طبیعی بیارم رو بیمارستان قبول میکنه یا‌میگه باید بازم سزارین بشم؟

من سال ۹۵ سزارین اورژانسی شدم و‌الان باردارم. یادمه اون موقع ک کلاسای بارداری میرفتم مامای همراهمون ...

من نمیدونم شما پیش خانوم سارا دانشور برو تو آمل بپرس 

اما نظرم اینه حالا که اولی رو سزارین شدی دومی رو هم سزارین بشو 

بله خیلی ها موفق هستن ولی خیلی ها هم نیستن و میدونین که آمار افرادی که بعد از این اتفاق جای عملشون باز شده چقدر بالاست 

شما توی بیمارستان امام علی به راحتی میتونی سزارین بشی با هزینه ی خیلی پایین چون قبلا سزارین شدین

بله عزیزم درسته. قبلی رو سزارین اورژانسی شدم و الان میخوام طبیعی زایمان کنم ک بهش میگن زایمان وی بک. ...

ریسک کاری که میخوای انجام بدی بالاست 

باید با یه دکتر حرف بزنی

ماما ها وظایفشون اینه که تحت هر شرایطی مردم رو به طبیعی ترغیب کنن خیلی به حرفشون اعتماد نکن 

بدنت و سلامتیت رو به خطر ننداز

من نمیدونم شما پیش خانوم سارا دانشور برو تو آمل بپرس  اما نظرم اینه حالا که اولی رو سزارین شدی ...

درسته عزیزم. من متاسفانه سزارین قبلم خیلی اذیت شدم و واقعا یه کابوسه برام ک بخوام دوباره سزارین بشم. 

دکتر دانشور تو بیمارستان امام علی کار میکنن؟

درسته عزیزم. من متاسفانه سزارین قبلم خیلی اذیت شدم و واقعا یه کابوسه برام ک بخوام دوباره سزارین بشم. ...

بله هم شمال هم امام علی زایمان انجام میدن

من خودم بهمن ماه زایمان میکنم دفعه اولمه و سزارین رو انتخاب می‌کنم.

طبیعی هم آسون نیستا 

این رو هم بدون زایمان دومت خیلی راحت تر اولیه قطعا 

چون سزارین شدی و عمل شدی زور زدن برات خیلی خطرناکه 

بازم فکر کن و با یه متخصص صحبت کن حتما

ریسک کاری که میخوای انجام بدی بالاست  باید با یه دکتر حرف بزنی ماما ها وظایفشون اینه که تحت ه ...

بله صد درصد بانظر و موافقت دکتر میخوام این کارو انجام بدم و اگه بگه برای خودم یا بچه خطرناکه مطمئنن بهترین زایمان برام سزارین میشه. ولی میخوام حتما قبلش همه تلاشمو بکنم تا شانس طبیعی رو از خودم نگیرم. واقعا عوارض طولانی مدت سزارین خیلی زیاده. دردهای بعدشم ک دیگه نگم. البته شاید خیلی ها راضی باشن از سزارینشون. ولی من خیلی خیلی بد عملم و بعدش کلا بدنم همه جوره کم میاره

بله صد درصد بانظر و موافقت دکتر میخوام این کارو انجام بدم و اگه بگه برای خودم یا بچه خطرناکه مطمئنن ...

پس زایمانت سخت بوده و ترسیدی 

کدوم بیمارستان عمل شدی و زیر دست کدوم دکتر بودین شما؟

بعدش خیلی وحشتناک بود؟

شما از سزارینت راضی نبودی؟ کجا سزارین شدی؟

عملم خوب بود و مشکلی برام پیش نیومد. ولی بعد از عمل خیلی خیلی اذیت شدم خیلی زیاد. دردای وحشتناک ک با شیاف و مسکن نهایت یکی دوساعت آروم میشد. سردادای ناجور طوری ک کارم ب بیمارستان کشید و حتی نمیتونستم چشمامو باز کنم. کلا بعدش خیلی اذیت شدم.

بیمارستان امام علی سرازین اورژانسی شدم