2777
2789
عنوان

دوستای خوابگاهی من 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 31 پست
اره دقیقا خیلی این مدت با خودم کلنجار رفتم ولی اومدم اینجا گفتم که بتونم کم کم بیخیالش شم

من تقريبا اواسط دهه ٨٠ فارغ تحصيل كارشناسي شدم تا مدتي بعد فكر ميكردم ديگه دوستي پيدا نكنم تا اينكه رفتم ارشد اونجا دوست بهتري از قبلي ها پيدا كردم بعد رفتم سركار توي محيط كار هم همكاراي خيلي خوبي پيدا كردم ك با يكي دوتاشون دوست هستم و بهترين ادمايي ك تاحالا ديدم.. و الان ك بعد از اون همه سالي مثلا سالي دو سالي ي بار با دوستاي ليسانسم قرار ميذاريم و همو ميبينيم بيشتر ب خنده و شوخي و ياداوري خاطرات گذشته ميگذره حرف جديدي باهم نداريم چون ديگه زياد توي زندگي هم نيستيم و هر كي راه خودشو رفته

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من تقريبا اواسط دهه ٨٠ فارغ تحصيل كارشناسي شدم تا مدتي بعد فكر ميكردم ديگه دوستي پيدا نكنم تا اينكه ...

انگار همین چرخه واسه همه هست

من هنوزم با دوستای دبستانم در ارتباطم سالی یکی دوبار قرار میذاریم دسته جمعی میریم بیرون به قول شما حرف مشترکی نداریم دیگه

گروه واتساپمون همیشه سوت و کوره مگر واسه قرار گذاشتن و شوخی خنده های در حد چندساعت

واقعا همینجوره

منم یکم زمان بگذره و از این قضیه دورتر شم همین میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.