2777
2789

🙄🙄🙄چه ربطی به خوراکی داره ؟ پنج هفته بعد لقاح تشکیل میشه ضربان میگیره چند هفته بعدش ضربانش قابل شنیدنه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب درختی رنده کن با عرق بهار نارنج بود فک کنم و غسل شربت کن بخور هر روز ولی زیاده روی نکن در حد کم یه ق چای خوری عسل بریز و عرق بهار نارنج هم زیاد نریز 

به و سیب هم خوبه 

سوره حجرات و صلوات حضرت زهرا برای جلوگیری از سقط شدن

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

🙄🙄🙄چه ربطی به خوراکی داره ؟ پنج هفته بعد لقاح تشکیل میشه ضربان میگیره چند هفته بعدش ضربانش قابل ش ...

اخه میگن یه سری خوراکی ها هست بخوری برای تشکیل قلب خوبه

ببخشید عزیزم من اشتباها گفتم عرق بهارنارنج ولی عرق بید مشک درستش هست عذر میخوام 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی