2777
2789

الان توی اینستایکی از دانشجوهای پزشکی خودش جزوه چاپ کرده نکته هارو خیلی تعریف میکنه میگه خوبه 

واقعااا خوبه یا خیلی سبز گاج اینا مطعن تره؟

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بابا فقط همون خیلی سبز مبتکران

میدونین اخه خیلی رضایت داشته خیلی تعریف میکنه عکس ازکتاباگذاشته میترسم بخرم خوب نباشه🥲

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
نه چون هر کس به روش خودش جزوه می نویسه و حتی بعضی از کتاب تست ها اشکالی دارند 

یعنی نخرم خوب نیستن 

اماخیلی رضایت داشته ومیگه که تمام نکات تست هارو نوشته داخل کتاب

یعنی نخرم خوب نیستن  اماخیلی رضایت داشته ومیگه که تمام نکات تست هارو نوشته داخل کتاب

خب عزیزم حتی برای این کتاب ها تألیفی هم استادا یه غلطی پیدا می کنند. بعد گول تبلیغات رو نخورید. شما مختارید که بخرید یا نه. مثلا من با نشر الگو راحتم یه نفر با سیر تا پیاز. یه خلاصه ای اگه گذاشته بخونید ببینید خوبه یا نه. می تونید از مشاور هم کمک بگیرید 

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
خب عزیزم حتی برای این کتاب ها تألیفی هم استادا یه غلطی پیدا می کنند. بعد گول تبلیغات رو نخورید. شما ...

بله خیلی ممنونم ازتون🥺

واقعاا کمکم کردین خیرببینین😍😘

نه نه اصلا اصلا خوب نیست نخریااا اگه میخوای برای کنکور بخونی منم میتونم کمکت کنم قشنگم من مشاورم

واقعا خوب نیستن اما خیلی تعریف کرد  ازشون خیلی رضایت داشتن ؟

واقعا خوب نیستن اما خیلی تعریف کرد  ازشون خیلی رضایت داشتن ؟

نه نه اینا فقط تبلیغاته اصلا اصلا خوب نیستن

اگه میخوای کتاب بخری خیلی سبز و اینا رو بخر 

اونا معلوم نیست چیه اخه ، فقط پول اضافه میدی

نه نه اینا فقط تبلیغاته اصلا اصلا خوب نیستن اگه میخوای کتاب بخری خیلی سبز و اینا رو بخر  اونا ...

بله خودمم شک داشتم بخرم یانه 

اما یعنی رضایت هاشونم فیک هست