2777
2789
عنوان

بیبی چک با خط فوق کم رنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 131 پست
از یه طرفم مامانم میگه وقتی ازمایشت منفیه دیگه مثبت نمیشه😢

شماکه انقدصبرکردی چن روزم روش

یاپریود میشی تواین مدت یاهم مامان میشی😍

بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون بچه خیلی دوست دارم حتی باهاش ارتباطم گرفته بودم و حرف میزدم نگو هیچی نبوده😔😂رومم نمیشه به شوهر ...

چون تواقدامی بدن میریزه هم

من اصلاهیچوقت انقدحالم بدنمیشده قبل پریود،اصلا دلدردوکمردردبعداقدام همینطور داشتم تاپریودیم اومدبهترشدم

اگه پریود نشدی وازمایشت همچنان منفیه بخاطرسیستم بدنت ریخته بهم محض اقدام

چون تواقدامی بدن میریزه هم من اصلاهیچوقت انقدحالم بدنمیشده قبل پریود،اصلا دلدردوکمردردبعداقدام همین ...

مادرهامین اقدام نبودم جلوگیریمون طبیعی بود باید برم سونو ببینم چیشده

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

مادرهامین اقدام نبودم جلوگیریمون طبیعی بود باید برم سونو ببینم چیشده

سلام گلم

یعنی اقدام برا بارداری نکردی ومنتظر نی نی هسی؟؟

جلوگیری میکردی پریودت عقب افتاده؟

سلام گلم یعنی اقدام برا بارداری نکردی ومنتظر نی نی هسی؟؟ جلوگیری میکردی پریودت عقب افتاده؟

من گفتم عقب افتاده شاید ناخواسته باردار شدم که فکر کنم نشدم ولی هنوز پری نیومده

اره ۹ ماهه جلوگیریمون طبیعیه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

من گفتم عقب افتاده شاید ناخواسته باردار شدم که فکر کنم نشدم ولی هنوز پری نیومده اره ۹ ماهه جلوگیریم ...

اها

من فکرکردم اقدامی

پس سونو حتما برو شاید کیست داری

اها من فکرکردم اقدامی پس سونو حتما برو شاید کیست داری

بدبختیه بخدا خسته شدم🤕

ان شاالله که مشکلی نداری یه چکاپ بعد۱۱ماه ازدواج بدنیست😉

دوماه پیش سونوی کامل دادم همه چی سالم بود اونموقعم عقب مینداختم ولی دو یا سه روز نهایت

من پریود شدم✌

سلام من پریودیم نمیاد

همونشب فقط اندازه یه دستمال کثیف شدخونریزی کردم

البته نزدیکی داشتما🙆

الان سه روزه نه لکه ام نه خونریزی دارم

همین حالاتست زدم سریع دوتا خط افتاد😕

یعنی چه😰