2789
عنوان

هدایت تحصیلی

552 بازدید | 24 پست

سلام شب بخیر

امروز هدایت تحصیلی رو از سایت دیدم بعد تجربی ب آوردم با اینکه نمره هام با پسر عمم تو شهر خودمونه نمرش تقریبا مثل برای کنه اما الف آورده حتی انسانی من مکران خیلی بالاتر از اون بود اما من ب آوردم اون الف دلیلش چی می‌تونه باشه؟

بعد میتونم برم تجربی غیر. دولتی؟

من دیدم کسی که معدلش خیلی پایین تر بوده الف اورده😐

بعد با ب هم ثبت نام میکنن فقط اولیت با الف هاست

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسر منم پارسال معدلش ۲۰ بود،برای هفتم و هشتم هم ۲۰, ولی تجربی را ب آورد. فکر کنم آزمونهای هدایت تحص ...

ازمون های هدایت تحصیلی اکثرا جوری زدم که علاقه رو به سمت تجربی ببره

ازمون های هدایت تحصیلی اکثرا جوری زدم که علاقه رو به سمت تجربی ببره

می‌دونی چون متقاضیان تجربی خیلی زیاده  و مدارس هم جا ندارند،یک کاری میکنند بچه ها سمت رشته های دیگه برن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
اخه حتی نمرم تو انسانی بالاتر بوده اما من ب اون الف

اره عزیزم پیش میاد چون خیلی چیزا تاثیر داره اون تست های شخصیت که زدید و نظر معلم هاو...

اما نگران نباش من دیدم کسی ج شده و دولتی ثبت نامش کردن

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

میگن اون ازمون ها خیلی تاثیر نداره که بیشتر همون نمره ی کتبی خرداده شاید برای سال های پیشت نمره ی ریاضی و علومت کم بوده ولی اونم ضریب ۱ هست

سلاممم تینا هستمم(البته یه بنده خدایی بهم می گفت تخم جن دیگه متاسفانه روم موند)

دلیل اینکه اون الف اورده ولی تو ب احتمالا بستگی به بقیه نمره ها داره یعنی تو بقیه چیزات شاید بالاتر بوده تجربی کم تر برای همین ب شد 

•°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐