تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وایییییییی مهسا🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄تو عروسی هم باید بدی که 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦پاگشا این مبلغ🤦🤦🤦🤦🤦مره ت ...
آره بابا.. فک کنم عروسی 10 تا 15 تومن بذاریم.. حالا تو یه دونه ای کارت آسونه... ما خودمون واسه عقد 5 تومن مدنظرم ن بود واسه پاگشا 1 تومن ولی چون بقیه سنگین دادن ما هم مجبور شدیم..
یه بنده خدایی جدیدا ازدواج کرد خانومش تک بچه است مادرش هم بسیار جوون هرررررررر مناسبتی، هر دورهمی ما ...
واقعا فقط میخواست به ما ضرر بزنه😆🤕😆حالا یه چیزی به مهسا گفتم یه حرفی زدن یه توقع عجیب خنده دار. ما که تا دوروز میخندیدیم. 😁😁😁آخه میدونی این لیست معمولا برقی مورد نیاز تو جهاز هست همه رو واسه ما فرستاده بگیریم. خیلی زبله عروس خانم. 😬😬
جاری من پاگشا یه سفره چید هفت هشت رقم غذا توش بود هر چی فکر کنید پخته بود مرغ شکم پر کباب برگ خونگیم ...
وای کاش منم اینکارو میکردما🤪🤪🤪🤪حالا میتونستم تا 1چ تومن طلا هم بخرم دستبند اون گردنبندی که سر عقد دادم بهش 9 تومن میشد. ولی نخواستم طلا بدم اسمش زیادی سنگین بود براش. پر رو میشد
مهسا خودت دوست داری اینکا رو بکنی؟یا ناچاری؟ببخشید واقعا قصد دخالت یا تخریب فکرتو ندارماولی ۱۰ تومن ...
از ته دل راضی نیستم. ولی مجبوریم برای اینکه وجهمونو تخریب نکنیم کادوی خوب بدیم. همسرمم راصی نیست. حالا که دادم گفتم واسه داداش منم باید همینقدر کادو بدیم. میدونم واسه همه عجیبه این مقدار کادو حتی فروشنده ی لوازم خانگی🥴🥴🥴آشنا بود گفت خانواده ی شوهر تا حالا چیا خریدن. ماهم قیمت کادوها شونو دراوردیم😎😎😎