2777
2789
عنوان

تاپیک دورهمی دوستان قدیمی +(جدیدیااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 176649 بازدید | 6519 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره بابا. خدا بده شانس.. من از برادرشوهرم پرسیدم از خانمت بپرس برقی چیا رو نگرفته دیدم یه لیست داد ک ...

مهسا خودت دوست داری اینکا رو بکنی؟

یا ناچاری؟

ببخشید واقعا قصد دخالت یا تخریب فکرتو ندارما

ولی ۱۰ تومن پاگشا واسه جاری خیلییی زیاده بنظرم

تاپیک مون باز شد

دوست داشتی اونور جواب بده

جاری من پاگشا یه سفره چید هفت هشت رقم غذا توش بود هر چی فکر کنید پخته بود مرغ شکم پر کباب برگ خونگیم ...

من جات بودم سری بعد که دورهم جمع میشدیم کلیپس رو میزدم میگفتم اینم هدیه ی پاگشای جاری جونه دستشون درد نکنه😄

والادای

خوبی پاییز جون میگم از اونجایی ک ب ضرب المثل ها علاقه دارماین ک الن گفتی رو دوس دارم بدونم معنی ش چ ...

سلام عزیزم این ضرب المثل نیست 🤣🤣🤣🤣خوبی؟ اینو به زبون خودمون نوشتم یعنی دوره نقطه چین خُلی گذشته

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
وایییییییی مهسا🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄تو عروسی هم باید بدی که 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦پاگشا این مبلغ🤦🤦🤦🤦🤦مره ت ...

آره بابا.. فک کنم عروسی 10 تا 15 تومن بذاریم.. حالا تو یه دونه ای کارت آسونه... ما خودمون واسه عقد 5 تومن مدنظرم ن بود واسه پاگشا 1 تومن ولی چون بقیه سنگین دادن ما هم مجبور شدیم.. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بگو خودش چیا جهاز خریده خیالمون راحت باشه والا خدا بده شانس من ک هیچ کدوم از خانواده شو ...

همون آخه جالبه میگه اصراری ندارم به داشتنش انگار دیگه چیزی مون ه.. برقیا هیچیو نخرید. حالا واسه من هی میگفتن ما آنقدر جهاز دادیم فامیلامون اینجوری دادن🥴🥴

یه بنده خدایی جدیدا ازدواج کرد خانومش تک بچه است مادرش هم بسیار جوون هرررررررر مناسبتی، هر دورهمی ما ...

واقعا فقط میخواست به ما ضرر بزنه😆🤕😆حالا یه چیزی به مهسا گفتم یه حرفی زدن یه توقع عجیب خنده دار. ما که تا دوروز میخندیدیم. 😁😁😁آخه میدونی این لیست معمولا برقی مورد نیاز تو جهاز هست همه رو واسه ما فرستاده بگیریم. خیلی زبله عروس خانم. 😬😬

جاری من پاگشا یه سفره چید هفت هشت رقم غذا توش بود هر چی فکر کنید پخته بود مرغ شکم پر کباب برگ خونگیم ...

وای کاش منم اینکارو میکردما🤪🤪🤪🤪حالا میتونستم تا 1چ تومن طلا هم بخرم دستبند اون گردنبندی که سر عقد دادم بهش 9 تومن میشد. ولی نخواستم طلا بدم اسمش زیادی سنگین بود براش. پر رو میشد

پسر مسر نداری باز براش زن بستونین 🤣🤣دختر بدیم بهتون جهازش کامل میکنن فامیلای شوهر وای از این کارا ...

داریم یه برادرشوهر دیگه دارم. عزیز دردونه ی حسن کبابیه🥴🥴🥴اونو بیشتر از این یکی دوست دارن. 🤐🤐🤐

ممکن نیس یکی جای طلا رو خالی کرده ؟از شوخی؟جاری چرا اخه یه روسری و کلیپس بده ؟همسرت دید ؟

کی مثلا؟؟ کسی نبود 

جاری هم از تو اتاق خواب هدیه منو آورد 

تو دلم گفتم شاید شاید به شوهرش گفته طلا خریدم یه چیزی نشون داده،اونو پیچونده‌ گذاشته تو مخفیهاش🤣 اینو داده 

من تو زندگیم کلیپس روسری نزدم

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
مهسا خودت دوست داری اینکا رو بکنی؟یا ناچاری؟ببخشید واقعا قصد دخالت یا تخریب فکرتو ندارماولی ۱۰ تومن ...

از ته دل راضی نیستم. ولی مجبوریم برای اینکه وجهمونو تخریب نکنیم کادوی خوب بدیم. همسرمم راصی نیست. حالا که دادم گفتم واسه داداش منم باید همینقدر کادو بدیم. میدونم واسه همه عجیبه این مقدار کادو حتی فروشنده ی لوازم خانگی🥴🥴🥴آشنا بود گفت خانواده ی شوهر تا حالا چیا خریدن. ماهم قیمت کادوها شونو دراوردیم😎😎😎