2777
2789

ببین میگیم همه اینجا خانومن یا دختر کم سن مثل من که ۱۶ سالمه،بالاخره یه کمکی ازتون میگیرم در مورد پریود و مسائل خانوما علاوه برای روزمره که باهم حرف میزنیم

ولی آقایون چرا؟دلیلش چیه؟چه کمکی آزمون بر میاد بهشون بگیم؟میخوان باردار بشن یا عادت ماهیانشون خیلی دردناکه؟

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

یکی گفته بود بخاطر این اومده بود که یکبار تجربه ازدواج ناموفق داشت و مشاوری که رفته بود گفته اینجا عضو شه تا بیشتر با روحیات و دغدغه های خانما آشنا بشه..

بنظرم دلیلش منطقی بود

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم این چند روز زیاد دیدم

طرف کلا یک ربع نیست اومده عضو شده تاپیک میزنه واس اولین بار گل کشیدم😐خب ب درک ب ما چ انقد بکش جونت دراد

یا یکی دیگ میگ بدبختی ی پسر ۱۶ ساله 

ی عالمه چسناله میکنه اخرشم میگ بیاید پی وی فلان آیدیمه😐

معلومه دیگ دنبال جلب توجه ان چی از اینجا بهتر؟

منم درک نمیکنم واقعا ولی بعضی هاشون با شعورن اماااااااا اکثر بیشعورن و همش درخواست دوستی میدن. کلا ...

اصن کلامردا جلوی دست و پامونن چ تو سایت چ تو واقعیت

ای برن بمیرن موجودات چندش کثیف