2777
2789
عنوان

بی بی چک خانوما بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست

من هاله ندیدم ایشالا که مثبت باشه عزیزم🌹

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دیدم مثبته

دقیقا سه تا بی بی دو تا مارک وندفو و یدونه روران خودکاری این ها کاذب ندارن هاله واضح صورتی انداختن انشالله که ازمایش خونمم مثبت باشه ♥️🌺دو تا فولیکول آماده داشتم از تزریق امپولمم تقریبا ۱۶ روز میگذره و نوک سینه هام به شدت حساس شده خودم که مطمعنم توکلم به خداست خدا دامنه همه ی منتظر هارو سبز کنه 

اسی امروز بی بی زدی؟؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه دیشب زدم ۵ دیقه ای مثبت شد 

مبارکککککک😍👏💃💃💃💃

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

آز دادی؟؟؟ بیا خبرشو بده😜

چشم

چشمت بی بلا عزیزم

عزیزم شما تحت نظر کدام دکتر هستین برا دوران بارداریتون  اخه دیدم کرمانشاهی هستین انگاری

لیدا حیدریان البته برا سونو 12هفتگی برم پیشش بعدش میرم تحت نظرش چون قبلش نبودم برا بچه اولم هم‌تحت نظرشون بودم