helena_mz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2683 عنوان سوال راجب گروه خوووووون❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥 99 بازدید | 6 پست خانوما من قراره برای عقد یه سالن کرایه کنم که عاقدم ببرم اونجا برای گروه خون ک میگن برگه از محضر میخوان باید برمهمینجور یه محضر بگیرمش یا که خود سالن مخصوص عقده بهم میده؟؟؟ 1402/04/21 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردیبهشتی82 عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 1850 فککنمدفتراونعاقدیکهمیخوادعقدتکنهمیده بهکجامیشودازمعرکهعشقگریخت...❤❤
آتنایی_از_آبان عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 4952 اول باید بری عاقدت انتخاب کنی بری دفترش بعد وقت بگیری با توجه ب سالنت و اون برگه میده میری ازمایشگاه یهو نمیرن سالن عاقد ببرن کهقبلش هماهنگی میخواد یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
آتنایی_از_آبان عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 4952 ما اول رفتیم دفتر یه عاقد گفتیم فلان تاریخ عقدمونه.سالن عقد میاید شما؟گفت اره.بعد بهمون یه فرم داد معرفی ب آزمایشگاه ما ازمایش خون دادیم و جوابشو بردیم دوباره دفتر همون عاقدبعد سره تاریخ رفتیم دنبالش اومد سالن عقدمون کرد رفت یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
helena_mz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2683 اول باید بری عاقدت انتخاب کنی بری دفترش بعد وقت بگیری با توجه ب سالنت و اون برگه میده میری ازمایشگاه ... مرسی متوجه شدم♥️
helena_mz مدیر استارتر عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 2683 ما اول رفتیم دفتر یه عاقد گفتیم فلان تاریخ عقدمونه.سالن عقد میاید شما؟گفت اره. بعد بهمون یه فرم داد ... اگه تازگی عقدکردی میشه بپرسم هزینه محضرعاقدچقدشد