2777
2789
عنوان

عقل یا قلب

282 بازدید | 11 پست

یه آقایی پیشنهاد دوستی بهم داد من رد کردم و البته خیلی هم قاطعانه جوابشو دادم حتی بلاکشم کردم 

ولی یه جورایی ذهنم درگیرشه چون ازش خوشم میومد ولی دوست نداشتم پیشنهاد دوستی بده .

عقلم میگه دوستی درست نیست ولی قلبم ازش خوشش اومده .

بین عقل و قلب موندن خیلی سخته دوست ندارم اشتباه کنم ولی خب ذهنمم درگیرشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید عقل بررسی هاش رو بکنه اگر عقل اوکی داد یه سر به قلبت هم میزنی ببینی اون چی میگه .ولی اگه قلب به تنهایی تصمیم بگیره غلطه

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
درسته ولی اخه من عاشق شوهر سابقم نبودم مثلا خواستم با عقل انتخاب کنم ولی اونم به جدایی کشید

هرکدوم حس میکنی ب صلاحتع انتخاب کن

جفتشو تو تعادل بزار

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

اون قلبی که میگی اسم واقعیش هوسه. من خودم چوبشو خوردم که دارم برات میگم هیچوقت کاری نکن که مثل من یک عمر حسرت به دل بمونی پشیمونی بکشی ولی راه برگشتی نباشه... مرد اگه درست باشه از راه درست جلو میاد نه دوستی و این مسخره بازیا .. اینم بدون که وقتی یکفر پیشنهاد دوستی میده، قبلا به بقیم داده 

اینا همش کشکه اهمیت نده با عقل جلو برو من با قلب جلو رفتم خیلی چیزارو از دست دادم.. درسته شاید بگی یسریا با همین دوستی ها عاشق پیشه شدن و بهترین زندکی رو دارن ولی اینو بدون اول اینکه هیچ ظاهری باطن رو نشون نمیده و اینکه تو میتونی تضمین کنی مثل اونا خوشبخت بشی؟ 

اینجور کارا عاقبت نداره اولش خوشه آخرش غم

خب چیکار کنم که ذهنم درگیرش نباشه

خوب ببین شما ازدواج دومت هست پس حتما خیلی کم سن و کم تجربه  نیستی پس باید رو خودت مدیریت داشته باشی .اگر عقلت مناسب تشخیصش نداده باشه باید به احساساتت غلبه کنی 

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
اون قلبی که میگی اسم واقعیش هوسه. من خودم چوبشو خوردم که دارم برات میگم هیچوقت کاری نکن که مثل من یک ...

موافقم درستش همون هوسه . منم فهمیدم زیاد نرمال نیست دمشو قیچی کردم ولی خب با خودم کلنجار میرم چون از نڟر ظاهری هر چی میخواستم داشت کلا ویژگیایی که می پسندم داشت جز این مورد که به نظرم هیزه .

گاهی میگم ادم درستی نیست بیخیالش گاهی میگم خب درست نباشه اصلا ازدواجم نکنه . تو دوستی که میشه باهاش خوش گذروند اونم لذت میبره منم لذتمو میبرم .ولی باز میگم ابروی خانوادم ممکنه بره

بیشتر به خاطر خانوادم اگه تو کشوری بودم گه آبرو اینا زیاد مهم نبود قطعا دوست میشدم باهاش ولی خب نمیخوام خانوادم اذیت بشن 

خوب ببین شما ازدواج دومت هست پس حتما خیلی کم سن و کم تجربه  نیستی پس باید رو خودت مدیریت داشته ...

طبق همون تجربم ردش کردم 

ولی کلا میگم کاش ما هم فرهنگمون جوری،بود که برامون مهم نبود روابط دختر پسر عادی بود لذتمونو می بردیم