2777
2789

با وجود اینکه از چن ماه پیش گفته بود امسال انتخاب رشته نمیکنم و اونی که دوست دارم امسال نمیشه ولی بازم دلم همش شور میزنه. حالم خوش نیست

حق داری.بدبخت مامانا.من ک حتی نمیتونم توی ظاهرم نشون بدم ک گند زدم.اگر مامانم بفهمه ....🤦🏻‍♀️دق میکنه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما یک مادری و کاملا حق داری نگران بچت و آیندش باشی 

اما بدون حال بد  اون کمتر از شما نباشه بیشتر هم هست 

فقط کمکش کنید و بهش روحیه بدید بشینید با هم صحبت کنید و ازش بپرسید چی باعث شد قبول نشی؟ یا چی کمکت میکنه از طرف من که برات انجام بدم؟

اصلا سرزنش نکنید اصلا تحقیر نکنید 

همراهیش کنید 

امسال رو معلما سخت ترین کنکور تاریخ معرفی کردن .هیچکدوم تک نفره  جرات حل سوالا رو نداشتن تا مبادا سوتی بدن .پس همه گند زدن 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

باورم نمیشه شما چ مادر دلسوزی هستی

خب نهایتش سال بعد نگران نباش عزیزم

پشت هر کوه بلندسبزه زاری است پر از یاد خداو در آن باز کسی می خواندکه خدا هست خدا هست خدا هست هنوز 
امسال رو معلما سخت ترین کنکور تاریخ معرفی کردن .هیچکدوم تک نفره  جرات حل سوالا رو نداشتن تا مبا ...

آره میگن خیلی سخت بوده خصوصا ریاضیش

خیلی بده اینجوری اونی که خونده خیلی سرخورده میشه میره سر آزمون میبینه هیچی رو نمی تونه جواب بده

آزمون تیزهوشان هم امسال خیلی سخت بوده

فکرکنم اگر من زمانی بچه ام کنکور داشته باشه استرسم اززمان کنکور خودم بیشتر باشه

منم پسرم تیرهوشان داد امسال انقدر سخت بود که موسسات تا فردای اونروز هیچی نگفتن ..من حدس میزدم کنکورم سخت باشه ...اینهمه زحمت به باد رفت هر چی نگاش میکنم دلم کباب میشه براش ..دلم برا همه بچه هایی که زحمت کشیدن میسوزه اونا با کساییکه نخوندن یه جور حساب شدن

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده

خودم به اندازه کافی استرس درس و کنکور کشیدم به خاطر همین دیگه برای بچه هام هیچ حساسیتی نخواهم داشت. زندگی انقدر بالا و پایین داره که کنکور توش گمه، پس نه خودتونو اذیت کنید نه بچه های عزیزتونو

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم