اقا ما تو کوچمون یه پیر زنه هست خیلی خوش پوشه اقا من اینو چند روز پیش دیدم احوال پرسی کردیم گفتم شما خیلی خوش پوشین و.. خواستم تعریف کنم از چون واقعا خیلی شیک و امروزیه ، چند روز پیش منو دید گفت که فلانی من به خاطر اون حرفت سر درد گرفتم و بهم بر خورده این پارچه مگه چه ارزشی داره ومنو خانوادم خوب پرورش دادن...😐😐گفتم والا من قصد و غرضی نداشتم ببخشید ناراحت شدین 😑خدایی حرف زشتی زدم مگه؟چرا اینجوری کرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زمونه بدی شده و مردم هم بدتر من که حتی از بچه های بقیه هم تعریف نمیکنم کافیه یه عطسه کنه میگن فلانی چشممون زد یا تعریف از خونه و لباس کسی کنی سریع میره تو قیافه فکر میکنه چشمت توش مونده پس ترجیح میدم سکوت کنم😂
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
ولش کن عزیزم پا به سن گذاشته دست خودش نیست مادربزرگ منم یکی دوسال بعد فوت پدربزرگم غیر قابل تحمل شده مجبوریم تحمل کنیم دیگه،مثلا من صندلی رو زمینی خریده بودم برای طبیعت که میریم به جای تعریف یا لااقل سکوت گفت ادم تو طبیعت باید رو زمین بشینه خب شاید یکی کمر درد داشته باشه چه ربطی یه داخل و بیرون داره یا به ما میگه شمایی که بچه ندارید چرا اینقد میرید خرید😂😂یا دستش شکسته بود ما لقمه میگرفتیم میگذاشتیم دهنش رفته بود گفته بود بچه های فلان دخترم یعنی ما اصلا به درد نمیخوریم،در صورتی که داداشمم مدتی که خونمون بود با اینکه بیچاره شغل نداره براش کمپوت و نوشیدنی میگرفت خواهرامم همش لقمه دهنش میکردن اخرم با مادرم دعوا گرفت رفت خونه اونیکی خالم اونجام اون بیچاره رو اذیت مسکرد
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
حالا خواهر شوهر من رنگکرده بود موهاشو اصلا بهش نمیومد خودشون ی تعریفی میکردن بعداز من نظر پرسید چجو ...
😂😂😂لااله الاالله بهش میگفتی بابا جنفیر لوپز
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇