2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه همسایه داریم وقت و بی وقت تو کوچه رو میشوره چند روز پیش فیلم گرفتم فرستادم یه کانال تلگرام

در و دیوار حیاط و کوچه رو هم میشورن بعضیا😬 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

یه همسایه داریم وقت و بی وقت تو کوچه رو میشوره چند روز پیش فیلم گرفتم فرستادم یه کانال تلگرام

بهش تذکر ندادی ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

من نه،ولی همسایه ها تذکر دادن دعوا شد در حد گلاویز شدن،بار اول هم نبود 

بازم تذکر بدید تا از رو بره 

یکی از همسایه های ما از طبقه سوم بدون سطل زباله اشغال ها رو می‌آورد و آبش می‌چکید تو راه پله 🤢🤢 

اولش گوش نداد ولی اینقدر بهش گفتن تا از رو رفت 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

کلا میگم اگه نباشه سال به سال کمتره

اها اره متاسفانه،، من خودمم خیلی حواسم به محیط زیست و اب و گرمایش زمین  و اینجور مسائل هست اما تا وقتی اکثریت رعایت نکنن وضع همینه بی ابی یا کم ابی خیلی سخته ،ما که از وقتی بدنیا اومدیم تو بلوچستان داریم تجربش میکنیم واقعا سخته