2777
2789

من تاپیک زدم هیچکس نیومد سر این موضوع 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

☹️ 

چجوری میذاری ؟ من ریسه ای ها رو قبلاً چند بار گذاشتم راحته به نسبت این یکی مدلها 

حالا نمی‌دونم شاید بردم آرایشگاه برام گذاشت 

زور داره آخه مژه رو ببریم آرایشگاه ۵۰ ، ۱۰۰ تومن پول بدیم 

🍂🍁 من دختری از تبار پاییزم 🍁
☹️  چجوری میذاری ؟ من ریسه ای ها رو قبلاً چند بار گذاشتم راحته به نسبت این یکی مدلها  حا ...

منم فردا عروسی داریم دوتا مژه ام دارم 

برا ی عروسی دیگ چسبوندم هی بلند میشد اصن ی وضعی 

تاپیک زدم هیچکس نیومد بگ منم بلد نیسم 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

راستی شما تو تاپیکت از محکم موندن مژه گفتی احتمالا جنس چسبت خوب نبوده قبلش فر مژه و ریمل بزنید چسب بزن پشت مژه و فیکسش کنمن چون می‌خوام برم عروسی بابت قرینه نشدنش نگرانم

راستی شما تو تاپیکت از محکم موندن مژه گفتی احتمالا جنس چسبت خوب نبوده قبلش فر مژه و ریمل بزنید چسب ب ...

نه من چسبم خوب بود کسیم گذاشت ولی ارایشگاه نرفتم یهو کنده میشد از وسط 

منم فردا عروسی داریم دوتا مژه ام دارم  برا ی عروسی دیگ چسبوندم هی بلند میشد اصن ی وضعی  ...

ببین مژه رو باید یکبار استفاده کنی چون بعد یکبار دیگه بدرد نمیخوره 

اگر اصلا بلد نیستی برو آرایشگاه بذاره برات 

اگر نه مشکل از چسبته وگرنه چرا باید سریع کنده بشه 

وقتی چسبوندی با مژه های خودت که ریمل زدی ، با انگشت فیکسش کن به هم

ببین مژه رو باید یکبار استفاده کنی چون بعد یکبار دیگه بدرد نمیخوره  اگر اصلا بلد نیستی برو آرا ...

اره امیدوارم خوب شه ایندفعه 😂 وگرنه ریمل حجم دهنده میزنم 

تو گوگل عکس و فیلمش هست ببین اول بذار رو چشمات بعضیا میبینی استاندارد نیستن انداره چشم نیستن باید قیچی کنی بغلاشو بعد آروم نازک چسب بزن بهش با موچین بردار بذار رو مژه هات خیلی آروم انجام بده 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚