2581
2553

یه مقدار پول داشتم  دادم  بابام بزاره گاوصندوقش 

میخواست درو باز کنه  کیلد گاوصندوق شکست 😐

الانم اسنپ گرفتم برم یه جایی  دو قدم رف ماشینش خراب شد ☹️

حس میکنم نحسی دارم 

مورد های دیگم بوده یادم نیس 

اینا برا چن‌روز اخیره

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

ربطی نداره ولی غسل گردنت نیست

با قلبای مهربونتون برا خوشبختی و عاقبت به خیری همسرم و پسرام یه صلوات بفرستید هرکی صلوات فرستاد ریپلای کنه براش آیةالکرسی بخونم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹خدایا ازت ممنونم که هستی ممنونم که هرجا کم آوردم حواست بهم بود ممنونم که بدیهایی رو که کردم با خوبی جواب دادی ممنونم که با گناه کردن دلت رو شکستم و تو گفتی عیب نداره و منو بخشیدی ممنونم که تنبیه ام نکردی نه نعمتت رو ازم دریغ کردی نه خودت  رو خدایا خیلی دوست دارم میخوام به همه بگم که چقدر خوبی میخوام همه بدونن که چه خدای خوبی دارم دوست دارم
ربطی نداره ولی غسل گردنت نیست

چرا هست یه ماهه لکه بینی دارم تموم نمیشه غسل  کنم

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
خوب هر وقت رفتی حموم غسل استحاضه کن عزیزم یک ماه چجوری🤔آخه تحمل کردب بدون غسل

امپول ضدبارداری زدم بهم نساخته 

یه ماهه لکه بینی دارم 

اتفاقا چن روز پیش غسل استحاظه دادم فک کردم تموم شده 

لعنتی باز اومد

امپول ضدبارداری زدم بهم نساخته  یه ماهه لکه بینی دارم  اتفاقا چن روز پیش غسل استحاظه داد ...

منم یه مدت همین طوری شدم دست به جارو برقی زدم سوخت اومدم پنکه رو جابجا کنم پایش شکست اومدن از شیر آب سرد کن آب بخورم شیرش شکست  لباسشویی خود به خود از کار افتاد آخر شبم دل درد گرفتم یعنی مونده بودم می ترسیدم دست به چیزی بزنم همه اینا تو یه روز اتفاق افتاد همون روز توست مونم سوخت  

با قلبای مهربونتون برا خوشبختی و عاقبت به خیری همسرم و پسرام یه صلوات بفرستید هرکی صلوات فرستاد ریپلای کنه براش آیةالکرسی بخونم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹خدایا ازت ممنونم که هستی ممنونم که هرجا کم آوردم حواست بهم بود ممنونم که بدیهایی رو که کردم با خوبی جواب دادی ممنونم که با گناه کردن دلت رو شکستم و تو گفتی عیب نداره و منو بخشیدی ممنونم که تنبیه ام نکردی نه نعمتت رو ازم دریغ کردی نه خودت  رو خدایا خیلی دوست دارم میخوام به همه بگم که چقدر خوبی میخوام همه بدونن که چه خدای خوبی دارم دوست دارم
منم یه مدت همین طوری شدم دست به جارو برقی زدم سوخت اومدم پنکه رو جابجا کنم پایش شکست اومدن از شیر آب ...

ادم‌حس بد میگیره 

اتفاقا منم 

جاروبرقیم دسته اش شکست 

زودپزم دسته اش دراومد 

یخچالم  جای میوه خوریش شکست 

تازه یادم افتاد 

چیکار کنم 

ادم‌حس بد میگیره  اتفاقا منم  جاروبرقیم دسته اش شکست  زودپزم دسته اش دراومد  ...

صدقه بنداز عزیزم حتما یکی  حسرت زندگیت رو میخوره و نظر خوردی

صدقه بنداز عزیزم حتما یکی  حسرت زندگیت رو میخوره و نظر خوردی

مرسی عزیزم حتمن ممنون وقت گزاشتین