2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی و بیبی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 35 پست
ای جانم  دوست داری باردار بشی پس  الهی که به زودی دامنت سبز میشه ❤

اره عزیزم‌ انشالله ولی الان بیشتر از این جوضوع ترسیدم ... چون دوستم با هپمین شرایط خارج رحمی باردار بود که لوله شم ترکید 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدوارم تا محرم حامله شی امسال تو مراسم شیرخوارگان شرکت کن به امید خدا سال بعد با بچت بری💚

مرسی عزیز دلممممم 🥺

برا من دعا کن منم منتظر یه نینی سالم از طرف خدا هستم💚

عزیزمممم 🥺شما چند وقته منتطری ؟ من‌که دیگه تو خوابم ببینم .... ۳ ساله اقدامم 

امیدوارم خدا بهت یه بچه سالم بده با توسل به رسول الله(ص)و با توکل به خدای بزرگ یا علی اصغر ادرکن ...

انشالله باهم عزیزمممم 

به امید خدا عزیزم  چندروز مونده موعدت؟

والا من این ماه اصلا پریود نشدم با ۱۹ روز تاخیر فقط سه روز لک داشتم و تمام . نمیدونم الان این پریود حساب میشه یا نه اگه پریود حسابش کنم ۶ ام موعدم میشه 

ازمایش دادی؟

نه ندادم رفتم دکتر... دو روز بعد لک ها 

سونو کرد گفت چیزی نیس فقط تنبلی داری  شاید واسه تغییر فصل و این چیزا باشه پیش میاد گاهاو دوفامد داد گفت از ۱۵ سیکل بخور همین ... 

ولی من اصلا خون ریزی نداشتم به نظرم پریود یعنی ریختن دیواره رحم  و منی که اصلا خون ریزی نداشتم و دیواره رحمم نریخته اون پریود نیس ... اره میشه طبیعی باشه و به خاطر فصل و این چیزا باشه در صورتی که یه مقدار خون ریزی باشه نه منی که کلا خون ندیدم .