2777
2789
عنوان

بی برکت بودن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2832 بازدید | 57 پست
چقدر عالی  ولی من مطلقا اعتقاد ندارم بچه برکت بیاره . البته اینکه بچه دوس ندارم هم تو این اعتق ...

همون بچه دوست نداری. خوشبین بودم من به محض این که باردار شدم سر بچه دومم منتظر خبر خوبی از سمت خدا بودم به خودش قسم   انگار کن کسی قراره بهت هدیه بده من منتظر هدیه خدا بودم. حتی واسه مهمونی دادن هم دلم قرصه که مهمون برکت رو با خودش میاره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه داریم اما پیدا نیست  

همین برادشوهرم که توی سر ما میزنن

دروغگو و موذیه حتی شوهرم فهمیده بود از طریق کارش دارو احتکار میکنه

نماز اصلا نمیخوند و کلی جیز دیگه

ولی کلی پیشرفت تو زندگی داره زن خوبم گیرش اومده و دتیا به کامش

مبارکش باشه ولی مثال نقضه حرفای دوستانه

موافقم . حتی میگن خونه ایی که دعوا و فحاشی داخلش باشه فرشته ها ازش دوری میکنن و سمتش نمیرن

ی مشاور بود رفته بودم پیشش یادمه می‌گفت هرچی دنبالش بری میاد سمتت دزدی باشه انواع راه هاش تو فکرت میاد یا حتی 

دنبال این باشی چطور مهربونی کنی هم انواع راه هاش میاد سمتت هم اطرافت ببین چطور تغییر می‌کنه فقط کافیه انتخاب کنیم 

همون بچه دوست نداری. خوشبین بودم من به محض این که باردار شدم سر بچه دومم منتظر خبر خوبی از سمت خدا ب ...

چقدر برعکس منییییییییییییی   

من باردار که شدم به همسرم گفتم یا سقط یا بهت میدمش و میرم 

همسرم میگفت اینم از برکت بچه ! 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همین برادشوهرم که توی سر ما میزنن دروغگو و موذیه حتی شوهرم فهمیده بود از طریق کارش دارو احتکار میکن ...

نمیدونم ولی از داخل زندگیشون خبر نداری 

تاحالا شده بیان بهت بگن فلان چیز اتفاق افتاده یا شوهرم امروز این برخورد کرده یا زنم قهره باهام 

از داخل زندگیشون خبر نداری 

همین برادشوهرم که توی سر ما میزنن دروغگو و موذیه حتی شوهرم فهمیده بود از طریق کارش دارو احتکار میکن ...

عزیزم به این معنی نیست که هر کس خطا کاره پس خدا بهش نمیده. یا هرکس نماز میخونه دیگه هیچ مشکلی نداره و دنیا به کامشه.

بله به خواسته ام حتی نرسم دعات میکنم گلم

عزیزی 

منم کلی برات انرژی خوب و عشق میفرستم و اسمتو میذارم تو لیست آرزوهام که هر شب برات انرژی مثبت بفرستم

کتاب قانون شکرگزاری رو بخون 

اینم راهش 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم به این معنی نیست که هر کس خطا کاره پس خدا بهش نمیده. یا هرکس نماز میخونه دیگه هیچ مشکلی نداره ...

پس مردی که نونش حلاله 

خدا شاهده از صبح که میره سرکار میگه سرمو وقت نمیکنم بلند کنم تا برگرده من زنگ میزنم زود میگه قطع کن کار دارم

نماز میخونه دستش بخیر میره

منم یه آب باریکه میاد همونم باهاش ماهانه کمک میکنم و صدقه میدم

بجز خدا هم به هیچ کس امید ندارم خودش شاهده