2777
2789
عنوان

بی برکت بودن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2832 بازدید | 57 پست
هرکی به شیوه خودش بندگی میکنه و همه حالات درسته

دقیقاااااااااااااااااااااا   

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پدر مادرش مرتب مارو با برادرش مقایسه میکنن همش سرزنش میکنن بخدا از رفت و آمد با همه بیزار شدم خوا ...

عین جاری من وقتی خونه خریدن چقدر فخر فروخت منم دیدم خیلی رومخه گذاشتم کنار البته شوهرم با برادرش درارتباطه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا آدمی نیستم که برای مباحث مالی غر بزنم

الان خیلی بهم فشار اومده

همش دارم شوهرمو امید میدم ولی ته دلم امید ندارم

همش به چیزای خوب فکر میکنم خودمو مشغول میکنم که یادم بره افسرده نشم

من دوتا بچه دارم  این دوتا بچه یعنی پیش خدا رزقی ندارن؟ دوماهه دلشون شهربازی میخواد

خمس پول 

صدقه 

اینا خیلی برکت میدن 

ازاین به بعد نیت کن هروقت یادت اومد شده هزار تومان برای سلامتی امام زمان صدقه بزار این نیت خیلی مهمه 

ولی برای شرایط شما که میگی بد میاریم همیشه آیه الکرسی بخونین و به قرآن کوچک همراهتون باشه مثلا تو کیفتون بزارین 

قربونی کردن حتی شده یه خروس یا مرغ کوچک هم خیلی موثره تو رفع بلا 

منم به برکت خیلی اعتقاد دارم  اما اینکه صدقه و خمس بدم یا بچه دار شم که برکت بیاد هیچ اعتقادی ...

خداروشکر که خوب هستین . من پسرم که به دنیا اومد وضعیت حقوق شوهرم پیشرفت کرد با بارداری دخترم هم خونه دار شدم خیلی دور از انتظارم بود .

سعی کن هیچ کاری رو از قبل برنامه ریزی نکنی ،چون خراب میشه،برا من همیشه این جوری بوده ،درلحظه کاری رو انجام بدید ،ینی میخوای وام بگیری دنبال کارات باش جورشد برو بگیر،از دوماه قبل بشینی برنامه بچینید خراب میشه کارت

گنجشک های درنده
یه چیزی راجب برکت بگم بهت؟ به عینه دیدما. پول حلال خیلی مهمه. حتی اگه اعتقاد نداری ولی نزار پول حر ...

عزیزم هم پول حلال هم اخلاق خوب باید دروغ گویی بدذاتی 

بدرفتاری با همسر بچه ها هم نداشته باشیم

خدا به بعضیا الکی نمی‌ده بعضی رفتارا خودش خیلی چیزارو میاره به خودی خود 

یه چیزی راجب برکت بگم بهت؟ به عینه دیدما. پول حلال خیلی مهمه. حتی اگه اعتقاد نداری ولی نزار پول حر ...

خمس به مال تعلق میگیره

آخه خمس کدوم مالو بدم؟

اصلا پس اندازی نیست از سال گذشته که الان خمسشو بدم

هردو نماز خوان بودیم و هستیم اگه خدا قبول کنه

همه راه هارو رفتم که دیگه به آخر خط رسیدم

خداروشکر که خوب هستین . من پسرم که به دنیا اومد وضعیت حقوق شوهرم پیشرفت کرد با بارداری دخترم هم خونه ...

چقدر عالی 

ولی من مطلقا اعتقاد ندارم بچه برکت بیاره . البته اینکه بچه دوس ندارم هم تو این اعتقاد بی اثر نیست   

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم هم پول حلال هم اخلاق خوب باید دروغ گویی بدذاتی  بدرفتاری با همسر بچه ها هم نداشته باشیم ...

موافقم . حتی میگن خونه ایی که دعوا و فحاشی داخلش باشه فرشته ها ازش دوری میکنن و سمتش نمیرن

عزیزم هم پول حلال هم اخلاق خوب باید دروغ گویی بدذاتی  بدرفتاری با همسر بچه ها هم نداشته باشیم ...

ای کاش یکی از اینایی که میگفتی رو نداشتم تا حداقل دلم رو خوش میکردم میگفتم کم کاری از منه یا شوهرم

من اصلا آدمی نیستم که برای مباحث مالی غر بزنم الان خیلی بهم فشار اومده همش دارم شوهرمو امید میدم و ...

خیلی خوبه ک به شوهرت امید میدی 

می‌دونی خیلیا نیاز دارن همین حرفو هم از همسرشون بشنون حتی شده الکی حرف خوب زدن به همسر بهتر از اینه همش سرزنش کنی مگه زندگی فقط پوله 

خیلیا بخدا پول  ندارن ولی حسرت اینو دارن همسرشون بهشون دلگرمی بده دل خوش ارامش باشه تو زندگیشون 

ای کاش یکی از اینایی که میگفتی رو نداشتم تا حداقل دلم رو خوش میکردم میگفتم کم کاری از منه یا شوهرم

راهشو یادت بدم قول میدی به خواسته ات رسیدی دعام کنی ؟