2777
2789
عنوان

بی برکت بودن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 57 پست
منم از درآمدم ماهی ۵ درصدشو حتی بیشتر صرف کار خیر میکنم برکتی ندیدم فقط بخاطر سلامتی بچه هام میدم&nb ...

عزیزم کمک و صدقه رو برای خشنودی خدا بدید . من خودم دوتا بچه معنوی دارم ولی عید دزد زد به ماشینمون و کلی چیز برد . گفتیم حلالش از رو نداری بوده خداروشکر ماشین رو نبرده  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از درآمدم ماهی ۵ درصدشو حتی بیشتر صرف کار خیر میکنم برکتی ندیدم فقط بخاطر سلامتی بچه هام میدم&nb ...

یه مشکلی هست این وسط   .. نمیدونم چیه ولی حرز امام جواد رو هم امتحان کنید گره های بزرگی رو باز میکنه البته از جای معتبر بگیرید 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

به نظرم یه خون بریزید در حد توانتون 

همیشه وقتی اتفاق بد میفته سریع خون بریزید چون میتونس اتفاق بدتر بیفته 

عزیزم کمک و صدقه رو برای خشنودی خدا بدید . من خودم دوتا بچه معنوی دارم ولی عید دزد زد به ماشینمون و ...

ماهم نیتمون خیر بود ولی خیر ندیدیم

با این حال میگم کمک میکنم هنوز ولی بازم اتفاقات بد تو زندگیم زیاده

با اینکه واسه داشته هام شکرگزار خدا هم همیشه

منم به خواهر مجردم کمک مالی میکنم با اینکه همون پول واسه خودم لازم دارم میدم به اون میگم جوونه واسه ...

صبوری کن عزیزم ب خدا توکل کن بعد هر سختی اسونی هست برای هممون هست این روزا هممون تجربه کردیم هم بالاشو هم پایینشو

یه چیزی بگم بهم نپرید خواهشا اما من تجربه خودمو میگم و صلاح مملکت خویش خسروان دانند ...  من خی ...

منم به برکت خیلی اعتقاد دارم 

اما اینکه صدقه و خمس بدم یا بچه دار شم که برکت بیاد هیچ اعتقادی ندارم

و انجامم ندادم

کارای دیگه میکنم که دل خودمم باور داره

خدا رو شکر زندگیم برکت داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه چیزی راجب برکت بگم بهت؟

به عینه دیدما.

پول حلال خیلی مهمه. حتی اگه اعتقاد نداری ولی نزار پول حرام تو زندگی تون بیاد

نماز هم بخونید هم خودتو هم شوهرت.

و اول هرکاری توکل کن به خدا

هر ماه هم هرچقدر در توانته مثلاً حتی ۱۰ هزار تومن به خیریه ای چیزی واریز کن بگو میخوام درآمدم رو با امام زمان شریک شم.

خمس مالتون رو هم بدید

نتیجه ش رو میبینی

امضامو دیدی یه صلوات بفرست:)))                 . کاربری دست دو نفره.
ماهم نیتمون خیر بود ولی خیر ندیدیم با این حال میگم کمک میکنم هنوز ولی بازم اتفاقات بد تو زندگیم زیا ...

یه قربونی چیزی نذر کن یکی از اقوام ما مثل شما بود اونا خطر جانی داشتن که چند بار خدا بهشون رحم کرد ان شاالله بلا دوره

عزیزم خمس باید با شرایطی که داره پرداخت بشه. دوتا کودک معنوی دارم و یه کمک کوچولو به مسجد اینا به مس ...

خداروشکرکه به مستحق میرسه ایشالاروزی بیادکه کسی نیازمندکس دیگه ای جزخدانباشه