2777
2789

اگ تعیین جنسیت نکنی ی تومن و خورده ای هزینه ازمایشگاهه ۶۰۰،۷۰۰ داروهای تقویتی دکترو نمیدونم چقد ازت بگیره دکتر من هزینه نگرف ازم بابت انتقال.من پارسال کردم نگرف

یازان بلع یازدی چاره ندی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنده باشی  من ۹ سال ناباروری داشتم بخاطر تنبلی تخمدان

اها.من همسرم واریکوسل و کم تحرکی داره ای یو ای کردیم نگرف ۵ ساله تحت درمانه و هیچ خبریم نیس🥺

نگفتن که جراحی کنه؟

کرده یبار.دوباره عود کردع الانم تحت درمان ی دکتریم گفته با داروهایی ک داده دختر میشه ولی پسر بخوایم باید بره عمل.مام چون از بعد عروسیمون اقدام بودیم و نشده گفتیم همون قرصارو بده پسر دخترش فرق نداره فقط سالم باشه

کرده یبار.دوباره عود کردع الانم تحت درمان ی دکتریم گفته با داروهایی ک داده دختر میشه ولی پسر بخوایم ...

الهی که به حق علی اصغر دامنت به زودی سبز میشه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

سلام

کسایی که شوهرشون مشکل اسپرم دارن و یا خودشون تنبلی تخمدان دارند بیان تا راهنماییشون کنم... 

به این آیدی توی ایتا پیام بدید

@ftm9030

کسایی توی این گروه هستند که بعد چندین سال ناباروری با انجام 🛑تدریس های رایگان🛑 این گروه بعد مدتی باردار شدن