2777
2789
عنوان

از شدت عذاب وجدان نمیتونم بخوابم پسرم به اندام تناسلیش دست میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6977 بازدید | 110 پست
آره حتمامیبرمش دکتر،خداخیرت بده که اطلاع دادی،هرکارکردم نذاشت عکس بگیرم مجبورم ببرم ازنزدیک ببینه ان ...

موقعی که خوابه عکس بگیر من چون احتمال دادم ممکنه پیش دکتر همکاری نکنه می‌خوام اول عکس رو نشون بدم اگر باز نیاز دید دیگه معاینه هم بکنه ساعت هفت نوبت دارم دل تو دلم نیست 

پسر شما چند سالشه؟ 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
پسرم وقتی نی نی بود یعنی یکی دو ماهه همیشه قبل جیش گریه میکرد بعد جیش آروم میشد به هر کی میگفتم یه ...

آفرین،واقعاهمینطوره اگه میخواستی بیخیال باشی اون طفلک کلی عذاب میکشید،منم یکدفعه پسرموبردم دکترگفت عفونت داره ودارودادخوب شد،پسرمنم موقع جیش کردنش گریه میکرد،ولی الان چندهفته ای میشه که داره دست میزنه به خودش،بایددوباره ببرمش معاینه ش کنه خیالم راحت بشه....

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موقعی که خوابه عکس بگیر من چون احتمال دادم ممکنه پیش دکتر همکاری نکنه می‌خوام اول عکس رو نشون بدم اگ ...

آره خواب بودرفتم عکس بگیرم بیدارشدکلی هم جیغ ودادکرد،بدخواب شد😂

پسرم وقتی میبرمش دکترهمکاریش خوبه قشنگ میشینه تادکترمعاینه ش کنه،واسه همون بیخیال عکس شدم...

دوماه دیگه سه سالش کامل میشه

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
آره تهرانیم ولی الان مسافرتم می‌خوام همینجا ببرمش  نه نمیذارم بچه بفهمه من خیلی روی تربی ...

عزیزم پسرت رو بردی؟ نتیجه چی شد؟

با خوندن تاپیکتون یهو به خودم اومدم! پسر من راحت جیش میکنه هیچوقت نگفته درد یا سوزش داره, سوزنس و باریک هم نیست اما خیلی برد داره, گاهی میزنه بالا تا به صورتش میریزه حتی, معمولا تا بیشتر از یک متر جلوتر از خودش جیشش میرسه.. من خیال میکردم پسربچه ها همه همینن, تجربه نداشتم. تاپیک رو خوندم خیلی نگران شدم باید ببرم معاینه بشه

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
عزیزم پسرت رو بردی؟ نتیجه چی شد؟ با خوندن تاپیکتون یهو به خودم اومدم! پسر من راحت جیش میکنه هیچوقت ...

آره عزیزم بردم تنگی مجرای ادراری داشت که لیزری عمل شد 

یه ویزیت پیش متخصص اورولوژی ببر عزیزم شاید تنگی داشته باشه که اینطوری تخلیه می‌کنه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
آره عزیزم بردم تنگی مجرای ادراری داشت که لیزری عمل شد  یه ویزیت پیش متخصص اورولوژی ببر عزیزم ش ...

اره حتما میبرم

ممنونم ازت امروز خیلی کمکم کردی🌺🌺

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃